Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
како да сакаш да го продадат бе :)

382326_485075778216791_1565339371_n.jpg

Роби е маскота... Јас навистина го сакам... Само премногу пари зема за да забавува, за тие пари треба да почне и фудбал да игра. :D

Моментов долго го чекав. Поништениот гол на Шева ... пеналот пред 2 год ... е чекај сега да видите како е против вас да судат гниди шпански. Иначе браво за Макс , која тактика ја направи братот :cuc: . Уствари браво за сите ... пример за тоа како се бранат боите на еден клуб , изгинаа на терен :cuc::cuc::cuc:

Breaking news: Охридската архиепископија вечерва прогласила нов светец, Св. Амбро спасител.

Многу ме интересира Ибра и Тијаго што прават во моментов.:icon_lol:

Вториов става слики на Инстаграм од Боатенг :)

Моментов долго го чекав. Поништениот гол на Шева ... пеналот пред 2 год ... е чекај сега да видите како е против вас да судат гниди шпански. Иначе браво за Макс , која тактика ја направи братот :cuc: . Уствари браво за сите ... пример за тоа како се бранат боите на еден клуб , изгинаа на терен :cuc::cuc::cuc:
Извини, а шо беше нерегуларно во судењето па шо велиш дека судеа против нив? Или то го велиш дека беше реално судењето?

Инаку кој ја гледаше утакмицата на ОБН знај, а за другите коментаторот вика ќе биди големо славје вечерва во Милано а како ли само ќе биди во куќата на Берлускони.

БУНГА БУНГА

Додека е таква вечерта, да им честитам на моите пријатели Нинович и Инзаги , да истраете на Ноу Камп, па и да освоите после. Зошто кој ја поминува Барселона, а да не е Челзи, за нив сум :D

А што реков, постовите пред утакмицава дека ако не дадат гол брзо, ги фаќа нервоза и не знаат што потоа. Шутираат од далеку, арно ама вечерва ни тоа не им одеше од рака, во случајов нога :)
Сега во реваншот уште повеќе ќе бидат нервозни, не знаат да бркаат резултат, особено не негатива од два голови. Едино ме плаши само пиздарии да не напраат судиите, ако све биде во ред и ако игра Милан вака борбено и одлично во дефанзива, патот до 1/4 финале е поплочен. И тоа со квалитетни плочки!

Извини, а шо беше нерегуларно во судењето па шо велиш дека судеа против нив? Или то го велиш дека беше реално судењето?

Инаку кој ја гледаше утакмицата на ОБН знај, а за другите коментаторот вика ќе биди големо славје вечерва во Милано а како ли само ќе биди во куќата на Берлускони.

БУНГА БУНГА

Мислев на раката на Запата. Во секој случај заслужена победа. ФОРЦА МИЛАН !

BDlWtk8CQAELUVI.jpg

--- надополнето: 21 февруари 2013 во 00:46 ---
Мислев на раката на Запата. Во секој случај заслужена победа. ФОРЦА МИЛАН !
Незнам, јас мислам дека го удри во лицето.
Не ги прочитав мислењата во темата за ЛШ можи имаше некој постирано некоја снимка кај шо се гледа убо.
Јас си стојам на моето дека немаше игра со рака од Запата.

Нема што да кажува поединечно кој што и како одиграл. На цело весеље ми текна на оној Траоре дибекон што тргна во контра, го имаше Нианг сам десно, се одлучи да шутира и се посра.
Тие последни минути кога Барса беа распаметени мораше да се искористат и да се даде напор да се даде уште еден гол.

Најбитната утакмица од трите што мораше да го добиеме во наредниве 10 дена се случи, сеа останува на крилата на оваа победа ( вака Златко Калински се изразува, не оној пешљакон со мочка правен што коментираше денес :icon_lol: ) да ги нанижиме и Интер и Лацио.
Ако ги добиеме овие две утакмици ќе ги откажеме од помисла за 3то место, и до крај ќе ни биде бања во Сериа А.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom