Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Честитки и за Абијати...не е мала работа 90 минути да стоиш во место како статива.Ова ако бранеше он зошто јас не успеав да видам дали имаме голман иако гледав од почеток до крај.

То е то, се деси најнеочекуваното бар за мене.. Бев задоволен со 0-0 испадна сеа дека ме презадоволија :). Добро е ова, и да не пројдиме понатака, добро ќе ни влијае победата пред мечот со Интер и Лацио. Па дај боже со малце труд и со оваква игра ќе си обезбедиме 1/4 финале и 3то место.
Пак да не отпишвет.
Во Барса ќе е многу заебано, ама знајме да изиграме заебано и ние, тоа го докажавме денеска, ојме напред! Се чекат 12.03.2013

На Пујол убо му се деси, гнаса чоек е Могли прав..

Честитки дечки, на твитер дури и со логото на Милан настапив , кармата ќе ја испоштувам и на реваншот иако се е јасно, Милан проаѓа. ЧЕСТИТО

0-0, 1-0, 2-0 Сум задоволен.. све што е со 0 :D
Значи моментално не сум задоволен, сум презадоволен... :love:

Убоо е да веруеш у својот клуб нели Нинович ? :D

и...да им ебем све на T-home што го прекинаа сексот на МТВ!!!

Честито победа дечки,сосема заслужено :).Него вечерашнава победа ме потсети на 2010 и нашата победа скоро со иста тактика јака одбрана и контра,и уште еднаш се виде дека на Барса неможе лесно да помине со катанаџото и Миланските екипи :D.

П.С Се се ама Суљо Мунтари :D

И пријателите од Марс да им дојдат на ''ванземаљците'' нема да идат во 1/4 финале :pos::pos:

Тоо бе Милане!! Браво за играта, како само дисциплинирано изиграа, за тоа најзаслужен е Алегри. Само претпазливо и во реваншот и ќе се случи тоа што ретко кој го очекуваше... Мора одмазда за голот од Шева и ланските пенали.

563361_446498442086036_468652076_n.jpg

Значи моментално не сум задоволен, сум презадоволен... :love:

Убоо е да веруеш у својот клуб нели Нинович ? :D

и...да им ебем све на T-home што го прекинаа сексот на МТВ!!!

Ма знаеш што? За вакви утакмици прифаќам цел живот, цел форум да ме дупчи за змејот. :pos:

КОНСТАНТ МАДАФАКА. МУ ЈА ЗЕМА ТОПКАТА НА МЕСИ И ГО ГРАДИ! :pos:

Сеа во реваншто што сака нека биде....

Ма знаеш што? За вакви утакмици прифаќам цел живот, цел форум да ме дупчи за змејот. :pos:

КОНСТАНТ МАДАФАКА. МУ ЈА ЗЕМА ТОПКАТА НА МЕСИ И ГО ГРАДИ! :pos:

Сеа во реваншто што сака нека биде....
Змејот на аватар под хитно...:D

Јас не играв на натпреварот, бидеќи тоа е забрането со правила, но прашањето е зошто Меси не играше ?

Бало ако го изјавил ова стварно е луд хаха го најдов на фб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom