како да сакаш да го продадат бе
![]()
Роби е маскота... Јас навистина го сакам... Само премногу пари зема за да забавува, за тие пари треба да почне и фудбал да игра.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како да сакаш да го продадат бе
![]()
Breaking news: Охридската архиепископија вечерва прогласила нов светец, Св. Амбро спасител.
Многу ме интересира Ибра и Тијаго што прават во моментов.![]()
Извини, а шо беше нерегуларно во судењето па шо велиш дека судеа против нив? Или то го велиш дека беше реално судењето?Моментов долго го чекав. Поништениот гол на Шева ... пеналот пред 2 год ... е чекај сега да видите како е против вас да судат гниди шпански. Иначе браво за Макс , која тактика ја направи братот. Уствари браво за сите ... пример за тоа како се бранат боите на еден клуб , изгинаа на терен
![]()
Не е тоа изнанадување![]()
Извини, а шо беше нерегуларно во судењето па шо велиш дека судеа против нив? Или то го велиш дека беше реално судењето?
Инаку кој ја гледаше утакмицата на ОБН знај, а за другите коментаторот вика ќе биди големо славје вечерва во Милано а како ли само ќе биди во куќата на Берлускони.
БУНГА БУНГА
Незнам, јас мислам дека го удри во лицето.Мислев на раката на Запата. Во секој случај заслужена победа. ФОРЦА МИЛАН !