Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
162211391-kevin-prince-boateng-of-ac-milan-celebrates-gettyimages.jpg
162211241-kevin-prince-boateng-of-ac-milan-celebrates-gettyimages.jpg
161957778-kevin-prince-boateng-of-ac-milan-in-action-gettyimages.jpg

Еј Мунтари му даде гол... ФАКИНГ МУНТАРИ !!! :D

Секоја чест, се радував ко Интер да победил против глумциве. Браво :)
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 23:10 ---
Еј Мунтари му даде гол... ФАКИНГ МУНТАРИ !!! :D

Секоја чест, се радував ко Интер да победил против глумциве. Браво :)

Јас не сум во ситуација да коментирам сеа, ќе ве прашам само едно прашање и ќе даам една констатација...Другото покасно..

Што рече змејот? Кој ќе дае гол????????? Ве поздрави иначе змејот.

И женска му од Балотели ја молам почесто да иде на Сан Сиро.

Честито заслужена победа и влез во 1/4 финалето.

Јас не сум во ситуација да коментирам сеа, ќе ве прашам само едно прашање и ќе даам една констатација...Другото покасно..

Што рече змејот? Кој ќе дае гол????????? Ве поздрави иначе змејот.

И женска му од Балотели ја молам почесто да иде на Сан Сиро.

додека не ја батали овој лудиов ќе иде :)

Najdobar moment da pisuvam na temava,slatka pobeda koi site ja cekavme,sonot ni se ispolni,posle nekolku kontraverzni odluki protiv nas tokmu so denesnive akteri,bas posakav golot na boa da bese neregularen,no po snimkite izleze deka se bilo cisto..odlicna igra na site,osobeno montolivo..cver deckoto..na kampot ke izigrame na rezultat i ke pomineme lagano,pod pritisok barca e mn slaba..treba da prodolzime sea jako i vo seria a..da se nadevame sledna runda na polesen protivnik i mozeme da gurame daleku..

Е ова е Милан каков што сакаме да гледаме. Без еуфорија добивме битка, треба да ја добиеме војната. Во недела не чека уште едно дерби, се надевам на ваква иста атмосфера.

Малку смирено сеа...на Ноу Камп Алегри треба со потполно иста игра да настапи..Тактички не треба ништо да смени... Само на ваков начин може да се победи барса... Букнер и утепај ги на контри.... :D Ајде сеа во недела мора и комшиките да ги плеснеме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom