- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
Констант сеа нечинел...и запата плус....оф боже сачувај....ако очекувате секоја утакмица победа ете ви ја барса навивајте си слободно..или ете ги ПСЖ.... И тој бил прав фан на милан 

--- надополнето: 12 февруари 2013 во 13:24 ---

ЕПА дај ако не тебе нека те земат...ти ќе го оправиш цел тим...никој друг не ни треба
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:09 ---
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:12 ---
После ја сум бил дете... се разбира во недостаток на валидни аргументи преминуваме на лични навреди...и тоа кукавички скришно во инбокс....

--- надополнето: 12 февруари 2013 во 13:24 ---
Ги немаш ни КРИШИТО гледано како игра во русија а уште помалце ВЕРАТИ во ПСЖ...а сепак тврдиш дека добро ќе ни дојдат... И констант не чинел...Да де ова ко свињата и јаболкницата,што не можела да докачи до зрелите јаболка па ги јадела скапаните и паднати на земја и си се тешела,ај бе што ќе ми се тие јаболка овие се поубави.
ПСЖ го шиткале Верати,еве им на старците итаљанско решение за среден ред за наредни 10 години. Нека искористат тоа пичвајзот што го направија летово,нека ја земат пеглава.
Zenit are no longer interested in signing Abate, according to Sky. The Russian transfer window closes on the 27th of February.
![]()

ЕПА дај ако не тебе нека те земат...ти ќе го оправиш цел тим...никој друг не ни треба
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:09 ---
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:12 ---

После ја сум бил дете... се разбира во недостаток на валидни аргументи преминуваме на лични навреди...и тоа кукавички скришно во инбокс....