Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Констант сеа нечинел...и запата плус....оф боже сачувај....ако очекувате секоја утакмица победа ете ви ја барса навивајте си слободно..или ете ги ПСЖ.... И тој бил прав фан на милан :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 13:24 ---
Да де ова ко свињата и јаболкницата,што не можела да докачи до зрелите јаболка па ги јадела скапаните и паднати на земја и си се тешела,ај бе што ќе ми се тие јаболка овие се поубави. ;)

ПСЖ го шиткале Верати,еве им на старците итаљанско решение за среден ред за наредни 10 години. Нека искористат тоа пичвајзот што го направија летово,нека ја земат пеглава.
Zenit are no longer interested in signing Abate, according to Sky. The Russian transfer window closes on the 27th of February.
:(
Ги немаш ни КРИШИТО гледано како игра во русија а уште помалце ВЕРАТИ во ПСЖ...а сепак тврдиш дека добро ќе ни дојдат... И констант не чинел...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
ЕПА дај ако не тебе нека те земат...ти ќе го оправиш цел тим...никој друг не ни треба
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:09 ---
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:12 ---
68113764710d432a9e3260f.png

После ја сум бил дете... се разбира во недостаток на валидни аргументи преминуваме на лични навреди...и тоа кукавички скришно во инбокс.... (y)

Констант сеа нечинел...и запата плус....оф боже сачувај....ако очекувате секоја утакмица победа ете ви ја барса навивајте си слободно..или ете ги ПСЖ.... И тој бил прав фан на милан :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 13:24 ---

Ги немаш ни КРИШИТО гледано како игра во русија а уште помалце ВЕРАТИ во ПСЖ...а сепак тврдиш дека добро ќе ни дојдат... И констант не чинел...:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
ЕПА дај ако не тебе нека те земат...ти ќе го оправиш цел тим...никој друг не ни треба
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:09 ---
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:12 ---
68113764710d432a9e3260f.png

После ја сум бил дете... се разбира во недостаток на валидни аргументи преминуваме на лични навреди...и тоа кукавички скришно во инбокс.... (y)
Па нормално,такви работи таму се кажуваат. ;)

Нема што во фан клуб да се расправам со дечишта ко тебе,што ништо паметно не напишале само контрирање на мои постови. Незнам зошто си опседнат со мене,јас неколку пати ги изигнорирав твоите инат постови,после почна со цитати и безобразно однесување. Не си допуштај толку.

Ако имаш нешто да кажеш или да расчистиме повели по ПП.

Па нормално,такви работи таму се кажуваат. ;)

Нема што во фан клуб да се расправам со дечишта ко тебе,што ништо паметно не напишале само контрирање на мои постови. Незнам зошто си опседнат со мене,јас неколку пати ги изигнорирав твоите инат постови,после почна со цитати и безобразно однесување. Не си допуштај толку.

Ако имаш нешто да кажеш или да расчистиме повели по ПП.
Дечишта ко мене? ало другар ти реков вреѓање мајки е детска работа...ти вреѓаш па види сеа кој е детето тука...

Иначе Хернанес договорот му истекува 2015 и нема да го продолжи по се изгледа...така да ако лацио сака да заработи некој денар на лето ќе го продава...а Милан е заинтересиран веќе доста време...доста добро ќе ни дојде во средина.... :)

^Добар играч е, но јас сум за да се донесе некој добар одбранбен фудбалер пред играч од средината.

Днска у 5 примаверата игра со младинците на Њукасл, Турнир Вијареџо...
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:57 ---
Милан освојува Лига на Шампиони - коеф. 80 * (ете ви паре :icon_lol: )

Само аман ти не га ставај ебате баксузот, ќе изгубимо од Селтик у финале....

Narduzzo; Speranza-Pacifico-Rondanini-Tamas; Bastone-Cristante-Bortoli; Henty-Ganz-Spagnoli.

Стартен состав за Милан против Њукасл примавера.
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 17:08 ---
Narduzzo; Speranza-Pacifico-Rondanini-Tamas; Bastone-Cristante-Bortoli; Henty-Ganz-Spagnoli.

Стартен состав за Милан против Њукасл примавера.

Berlusconi: I want Milan to stay in the family
“I'd love to keep Milan a family thing.” Berlusconi told ANSA. “I still remember when my father took me to the stadium and I did not have to pay for a ticket because I was so small.

“The club is a part of my family. My daughter Barbara is now part of the company, and I'd like to keep it that way. For me, Milan is in my heart. Over the years we've spent more and more money, perhaps too much.”
“However, this does not mean that I'd instantly dismiss the idea of foreign investment," he said. "If the economic crisis continues, things may have to change.

“Foreign money in Milan? Only if I'm forced to do so, but I want there to be conditions to such a thing.”

:pos: Какво дилино е овој Ибра значи..
Ја глеав Валенсија - ПСЖ второ полувреме, во 90 минута Рами намали на 1-2 и му викам на братучед ми: “Пази сеа Ибрахимович беља ќе напраи“ :pos: Тој губи топка, двајца ги спружува на земја и Таљавенто мислам дека беше, му ваѓа директен црвен картон.
Безвезна реакција во негов стил, на добар резултат за ПСЖ во 92 мин...

Еден и едиствен значи.. :pos:

Ајде дечки редот е на вас сега наредната недела против Барселона, си ја знаете работата мн убаво во ЛШ :) Со среќа натаму мислам дека ке ви треба но сепак ЛШ според историја е ваш наптревар. Да дај господ ако е можно финале да се сретниме, само за доброто на Серија А

позз

Ајде дечки редот е на вас сега наредната недела против Барселона, си ја знаете работата мн убаво во ЛШ :) Со среќа натаму мислам дека ке ви треба но сепак ЛШ според историја е ваш наптревар. Да дај господ ако е можно финале да се сретниме, само за доброто на Серија А

позз

Ти навистина мислиш дека Јуве има шанси за финале? :) Ај за Милан да те разберам, ама Јуве бе? :P :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom