Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Probable line-up vs. Parma (4-3-3): Abbiati; De Sciglio-Mexes-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Muntari; Niang-Balotelli-Robinho.
Пак овие двајца во средина :pos:

Додека е Монтоливо на терен другите двајца не се толку битни. Друг е муабетот кога он е на терен, кога беа троицата со Амброзини минатата утакмица, после одбиен напад, пола саат се консолодираа за нов напад и не можеше да се направи константен притисок, со Монто сето тоа иде побрзо,
Јас додуша попрво би му дал шанса на Боатенг или Ночерино на местото на Суљо пред Барселона али што да се прави кога на Алегри Суљо му е омилен играч у свет.
Мило ми е што Де Шиљо и Констант се во игра и Абате е пак на клупа. Се надевам на добра победа, без многу турбуленции, а Робињо ќе мора да ја одигра оваа на ниво за да не мора Шарави да влегува во игра.

Мамицата ќе му ја е*ам на Робињо ако конечно не изигра една утакмица као што треба! Да му се плукнам во цел талент и цела класа што ја има во него ако дотолку не може да се мотивира и барем една утакмица да ја изигра на ниво сезонава!

И се надевам дека Мунтари си ги троши шансите за што помалку да морам да го гледам на терен. Ваљда ова што најверојатно ќе игра утре, треба да значи дека во никаков случај нема да мораме да го видиме на терен во среда против Барселона! Ако излеземе со Мутари против Барса мамицата на цел тренерски стожер таму!

Е добро ај кој да игра, Траоре?

aј па ти да се пише нешто па сеа нема врска..и Абате не чини и никој за нас најдобро цела Барселона да го смени името во Милан па после пак ќе се кука..

aј па ти да се пише нешто па сеа нема врска..и Абате не чини и никој за нас најдобро цела Барселона да го смени името во Милан па после пак ќе се кука..
Да има играчи кои можат да изиграт подобро од нив сфаќам да се плука по Алегри. Ама не е тој крив дека не носат засилувања

20 convocati per il Parma: out Amelia, Antonini, Robinho ed El Shaarawy

Abbiati, Gabriel, Petkovic (n.61), Abate, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zaccardo, Zapata, Boateng, Constant, Flamini, Montolivo, Muntari, Nocerino, Traoré, Balotelli, Bojan, Niang, Pazzini.

Со оглед на фактот што Парма не е некоја екипа што ни правела некој проблеми во изминативе години наназад, утре очекувам сигурна победа со најмалку 2 гола разлика ,без разлика што играме без Фараонот (за прв пат сезонава у Серија А).
Абијати-Де Шиљо-Мексес-Запата,Констант,Фламини,Монтоливо,Боатенг,Бојан,Балотели,Нианг (би требало ова да е формацијава,ама во случај ако Алегри се реши да одмара некој за ЛШ, ќе има мали промени тоа е јасно... Ама според мене би требало да излезе со најсилниот можен состав,а тоа е оној што претходно го пишав.

И имам некое ебано претчуство оти Нианг го постигнува првенецот у Серија А.:D
ФОРЦА МИЛАН!

Mилан у19 на Вераџио и втората победа ја забележа против Бреша победија 1-0 со гол на Ганц.

Абе на овој Виареџио куп и Беласица играла еj два порази имала
Иначе не верувам дека сме играле денеска со Бреша. Оти у групата сме ние, Емполи, Њукасл и Конго.
Денеска игравме со Емполи и победивме 1:0 први сме во група.

Има попусти на официјалнава страна за дресови и се останато,па ако некој е заинтересиран,сега е моментот.

422596_10151273273871937_641350915_n.jpg

Прв пат така мирно да биде на фан клубов пред утакмица. :icon_mrgr:
Веројатен состав за против Парма: (4-3-3) Абиати, Де Шиљо, Закардо, Запата, Констант, Ночерино, Монтоливо, Мунтари, Нианг, Балотели и Кркиќ.
Пренос на Телма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom