Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да игра следа утакмица ради картони,ама па ваљда ќе се врати Боатенг ќе покрие колку толку,да не бидат само копачи во средина.![]()
Ах реакцијава негова ептен ме насмеа
Дефинитивно ми станува се поомилен и поомилен и ако начекам дрес од него нема да се двоумам.
Дава 100% на секој меч и се труди да го крене тимот на повисоко ниво,иако ко free agent дојде сепак има огромно значење за екипава.
AC Milan and Mino Raiola inform that all interviews and media requests for Mario Balotelli will be managed by AC Milan Communications Department, being represented by the Communications Manager, Mr. Giuseppe Sapienza. All interviews and media requests for Marto Balotelli must therefore be addressed via certified e-mail to the following e-mail address: press45@acmilan.it
+1Чим сретните дрес од Балотели кај нас одма кажвите од каде и шо пари.. Нормално фалшива да бидит се немат пари![]()
Таман мислев летово ќе почнат да продаваат дресови од Ел Шарави зошто замина Пато, и ете ко за беља дојде Балотели... сеа сигурно ка што беше случај со Шева, Кака, Ибра, Роналдињо, Пато ќе биде и со Балотели, сегде ќе има само од негоЧим сретните дрес од Балотели кај нас одма кажвите од каде и шо пари.. Нормално фалшива да бидит се немат пари![]()
Чим сретните дрес од Балотели кај нас одма кажвите од каде и шо пари.. Нормално фалшива да бидит се немат пари![]()
леее немој да ми кажеш дека таа сликата од адидас од 2009 уште стои во гтц??Овие двете продавници во гтц доле на приземје сеуште ли немаат дресови од новата сезона?
На шутка сеуште се продава од Кака, а од Балотели ќе има за едно 3-4 години![]()