Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 30 или 31 се затворат трансвер маркетов?
До утре ако се договорит Балотели 100% ке имат уште еден трансвер, ама како шо ми мирисат работава ќе се влечкет со Балотели до среда-четрток и ќе излезат со него како тоа имале супер трансвер рок.. Колку да не се плука по нивТрае до четврток до 19:00. Значи 31..
Пицикато де ла куренце што би рекол Благоја Чоревски во Викенд на мртовци.Како и да е, ако го донесат него, нападот ќе бидит пицикато за наредни 10 години.
Шарави-Балотели-НиангГолема грешка е ова со Бало не дека не е добар играч , но во овој момент на Милан не му е потребен таков тип на играч, а баш сега кога и Нианг е во форма и фати место во тимот .
Со 20 мил би земал некој си играч од средина или одбранбен играч.
Приватен џет на мене чека за лет ?Se spekulura deka veke bil na pat kon Milano.![]()
Шарави-Балотели-Нианг
А за играч од средина до четврток сигурно ќе се проба пак со Кака со оглед на тоа дека пак небеше меѓу повиканите и Мурињо и Карака изјавија дека може да дојде во Милан.
Робињо отпиши го ако дојде балотели така да ќе останеме со 5...а пошто играме секоја утакмица со скоро 3ца напаѓаџи 5 и не се баш мноуг шпицовидругар јас и за Бало не верувам дека ке го земат , но ако дојде ке имаме 6 играчи во нападот :Пацо, Робињо, Бојан , Шарави , Нианг и Бало , а дека е страшен триото Бало-Нианг- Шарави тоа си во право.