Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
BBth1itCcAAVCLT.jpg

Не бе не веруам дека ова ќе помине без Галијани да оди во Манчестер... Очекувам утре да оди за Манчестер со изјава: “Одам за да се вратам со Балотели до мене“, као што изјави кога тргаше во Барселона по Ибрахимовиќ.. :icon_lol:

Се натегаат за некои 3-4 милиони според информацииве и многу би било глупо и многу неверојатно да не успеат да се договорат за тие 3 милиони.

Трае до четврток до 19:00. Значи 31..
До утре ако се договорит Балотели 100% ке имат уште еден трансвер, ама како шо ми мирисат работава ќе се влечкет со Балотели до среда-четрток и ќе излезат со него како тоа имале супер трансвер рок.. Колку да не се плука по нив :). Како и да е, ако го донесат него, нападот ќе бидит пицикато за наредни 10 години :). Нормално ако истрпит Балотели мирен.

Како и да е, ако го донесат него, нападот ќе бидит пицикато за наредни 10 години :).
Пицикато де ла куренце што би рекол Благоја Чоревски во Викенд на мртовци. :D

Само со нашиве ништо чудно да си останеме само со куренце. :icon_lol:

Балотели за пиздарии не верувам дека ќе прави,штом Матераци што е тежок интераш изјавува дека Милан му е омилен тим,тогаш што повеќе да се каже.

Повеќе ме плаши дека нема да се договорат да го земат отколку како ќе се снајде тој тука.

П.С. Боатенг никако давајње,кај малку се воозбили почна МЦ да игра,јуве го има видал,интер гуарин ние боатенг,никако давање на таков тип на играч.
По Чави и Иниеста сигурно Фламини и Амброзини нема да трчаат....

Голема грешка е ова со Бало не дека не е добар играч , но во овој момент на Милан не му е потребен таков тип на играч, а баш сега кога и Нианг е во форма и фати место во тимот .
Со 20 мил би земал некој си играч од средина или одбранбен играч.

Голема грешка е ова со Бало не дека не е добар играч , но во овој момент на Милан не му е потребен таков тип на играч, а баш сега кога и Нианг е во форма и фати место во тимот .
Со 20 мил би земал некој си играч од средина или одбранбен играч.
Шарави-Балотели-Нианг ;)
А за играч од средина до четврток сигурно ќе се проба пак со Кака со оглед на тоа дека пак небеше меѓу повиканите и Мурињо и Каранка изјавија дека може да дојде во Милан.

Шарави-Балотели-Нианг ;)
А за играч од средина до четврток сигурно ќе се проба пак со Кака со оглед на тоа дека пак небеше меѓу повиканите и Мурињо и Карака изјавија дека може да дојде во Милан.

другар јас и за Бало не верувам дека ке го земат , но ако дојде ке имаме 6 играчи во нападот :Пацо, Робињо, Бојан , Шарави , Нианг и Бало , а дека е страшен триото Бало-Нианг- Шарави тоа си во право.

другар јас и за Бало не верувам дека ке го земат , но ако дојде ке имаме 6 играчи во нападот :Пацо, Робињо, Бојан , Шарави , Нианг и Бало , а дека е страшен триото Бало-Нианг- Шарави тоа си во право.
Робињо отпиши го ако дојде балотели така да ќе останеме со 5...а пошто играме секоја утакмица со скоро 3ца напаѓаџи 5 и не се баш мноуг шпицови

The meeting between Raiola, Rigo and City is now over. City want €23m for Balotelli. Milan's offer is €20m. Next meeting is tomorrow.

Штом се дудлаат вака......тешко. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom