Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Денеска се очекува да потпише Балотели..за следење на трансферот еве линк што се абдејтира на миланљуз.

Него мене ми е сомнително останувањето на Галијани во Милано. :icon_lol:
За Нијанг отиде до Франција, за Де Јонг во Манчестер, дури и по Дидак Виља отиде лично тој..

Сега се уклучил со видео врска и виртуелно бил дел од преговорите во Манчестер..:)

Него мене ми е сомнително останувањето на Галијани во Милано. :icon_lol:
За Нијанг отиде до Франција, за Де Јонг во Манчестер, дури и по Дидак Виља отиде лично тој..

Сега се уклучил со видео врска и виртуелно бил дел од преговорите во Манчестер..:)
Неможе и во Манчестер и во Мадрид истовремено да биде, тоа ќе да е :)

Неможе и во Манчестер и во Мадрид истовремено да биде, тоа ќе да е :)

Абе јас некако не верувам во таа варијанта, што знам..
Превише претумбации би се десиле тогаш, а као да ми нема време за се тоа..
Во случај да идат и Балотели и Кака, најмалку Робињо ќе си оди, а ништо чудно да мора и уште некој заедно со него. Не знам колку има време за такви сериозни трансфери во последниве 2 дена..

Маркетот во Бразил трае до април, за Сантос и Робињо има уште време, ама некако платата на Балотели + онаа на Кака ми се превише за Милан во случајов.

Искрено, појше би сакал со друга причина да е останат во Милано, да не кажувам имиња, нека не изненади! :pos:

Е не ко Кака алчниот и татко му ќе се циганчат за милион +/- а цела кариера има убави пари зимано.

Ова не е прв пат кај Шарави вака,минатиот пат коа му понудија договор над 1,5 милион татко му рекол дека не сакаат и дека доволно се 800/900 илјади ко што разбрав.

El Shaarawy will sign a white paper for his contract, as he'll leave the decision of his salary to Milan. [GdS]

Е не ко Кака алчниот и татко му ќе се циганчат за милион +/- а цела кариера има убави пари зимано.

Ова не е прв пат кај Шарави вака,минатиот пат коа му понудија договор над 1,5 милион татко му рекол дека не сакаат и дека доволно се 800/900 илјади ко што разбрав.

El Shaarawy will sign a white paper for his contract, as he'll leave the decision of his salary to Milan. [GdS]

Е за ова зборам цело време и ова е тоа што на странец во Милан никогаш не би му паднало на памет. Гатузо имаше слични изјави, Инзаги исто..
Ова е тоа што Ериксен никогаш не би го направил и тоа поради кое ретко биле продавани најдобрите италијанци во Милан, астрономските трансфери ги правеле странци како Шевченко, Кака, Силва...

И ова е тоа заради кое навивачите на Сити, ПСЖ и сличните никогаш во живот нема да можат да спуштат капа на некој играч, како што јас им спуштав капа на Гатузо, Пипо, Малдини, еве сега и Шарави.
Ваков гест ( ако е вистина, а верувам дека е ) заслужува огромна почит. Секоја чест мајсторе!

Ај честито нека ни е.Ако дојде и Кака ќе имаме јак состав, иако почна да ме нервира копилето во последно.

Се освестија нашиве и почнаа со јаки трансфери.Очекувам на лето двајца одбрамбени фудбалери ЦБ, лев бек Констант, десен Шиљо.

ајде мајсоторот нека гази сеа :)arm135859227543.JPG

150843_183960868394376_2092226702_n.png

LIVE MN - Milan-Balotelli: ci siamo quasi! Grande attesa per l'annuncio ufficiale..

ајде нека е за арно..:)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BALOTELLI, HE'S A STRIKER, VERY GOOD AT DARTS, AN ALLERGY TO GRASS BUT WHEN HE PLAYS HE'S A FUCKIN' CLASS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom