Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
уште стојама на тоа дека ќе лапа златна топка, само не во Милан и не сега. После Кака еден од поталентираните играчи што сум ги гледал во Милан, тапа е работава вака што испадна ама тоа е тоа..

:icon_lol::pipi:

Бонера се повредил што е одлично(камо да му стане навика), Јепес повреда на коленото и Запата нешто настинка, Мексес суспендиран за Сиена.
Штопери против Сиена ? :)

Бонера се повредил што е одлично(камо да му стане навика), Јепес повреда на коленото и Запата нешто настинка, Мексес суспендиран за Сиена.
Штопери против Сиена ? :)
Ачерби и Амброзини :(. Абе не се опасни сиена, ќе ги исплескаме лесно.

убаво си кажаа на гоал.ком

Pato has often struggled against sides who do not offer him space in which to run, while he is also very one-footed and, at best, average in the air. In truth, The forward has not developed all that much from the precociously talented teenager who tormented Napoli all those years ago.

од кога зборев дека дечкото само брзина ја има и шутот... ништо друго! еден мартинс на крај ќе испадне дека направил подобра кариера од пато
али пато си е пато, сеа ќе даде неколку голови у коринтијанс (кога роналдо можеше да дава по 10 со 110 кила) и ќе се почне со плачките за него :cautious:
прилично задоволен сум со продажбата негова, али помалце и разочаран зошто тоа не се деси пред 365 дена... сега ќе ги имавме ел шарави-пацо-тевез .... а и плус едно скудето сигурно! :D пато вака нака најмногу го еба милан :tapp:

Абе шо напрајвте за кафиќ ??

Треба да ја од Тетово да вртам броеви да најдем место кај ќе гледамо бе ??

Ај не заебавај и ти сега кај е Пато циган ???
Знаеш кои се цигани ? Констант,Траоре,Мунтари,Запата,Боатенг !

Просечни одвратни цигани,па уште ги чуваат во тим да го гнасат тимов и да смрдат.

Пато за разлика од Ибра им даваше голови на Интер,Реал,Барса.....а Ибра жив го немаше на дерби утакмици.
Само за Тијаго жалам,и за тоа што целиов циркуз можеше да се заврши минатата Зима,за повеќе пари и подобар играч(тевез).

А ќе дојде денот,како што дошол 100 пати до сега кога ќе жалат што дале одреден играч.

И нека гледаат она незаинтересираното копиле Робињо нека го остават во тим,ебати менаџментот ебати.
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 11:10 ---
Boateng was wrong - he said - a highly paid professional does not react well, lost nerves acting like a wuss, plus in front of chants, maybe offensive but not racist. had to avoid scripted by spoiled child. "According Reguzzoni,
прај разлика измеѓу циган и црнец :icon_lol: такви си се бразилците у глобала - цигани, сите се нешто нафурани, неизживеани, ќе видат слава и не знаат шо праат... ретко кој истерал цела кариера, повеќето си ебуваат мамата на 28-9 години

а за болдот... а пато колку титули му донесе на милан?
а за тиаго немај мака, имаш 1000 дефанзивци јаки, а еден е ибра

Марли колку души планираме да одиме?

Ја колку што знам едвај 5 души се сигурни...а за 5 души да резервираме кафиќ не иде. На лице место ќе си најдеме и ќе кажеме да пуштат Милан...
Затоа дај нека се пријават сите,нека има конечен список и да знаеме што да бараме...еве ја ќе пробам да најдам ама бројка ми треба за да иам што да кажам таму.

Марли колку души планираме да одиме?

Ја колку што знам едвај 5 души се сигурни...а за 5 души да резервираме кафиќ не иде. На лице место ќе си најдеме и ќе кажеме да пуштат Милан...
Затоа дај нека се пријават сите,нека има конечен список и да знаеме што да бараме...еве ја ќе пробам да најдам ама бројка ми треба за да иам што да кажам таму.

Ja можам да го средам Мондано, кај рамстор што е, само кажите ми бројка, и 6 души да сме бе, ќе резервираме маса, ќе се јавиме ќе прашаме дали би ни пуштиле фудбал со глас и тоа е тоа...

Сигурни смо ја, ти Нинович PewDiePie и курајбер, и Ilumious ќе ни биде спешл гест стар.

Другите до сабота пишите сигурно, да знам бројка...

Ja можам да го средам Мондано, кај рамстор што е, само кажите ми бројка, и 6 души да сме бе, ќе резервираме маса, ќе се јавиме ќе прашаме дали би ни пуштиле фудбал со глас и тоа е тоа...

Сигурни смо ја, ти Нинович PewDiePie и курајбер, и Ilumious ќе ни биде спешл гест стар.

Другите до сабота пишите сигурно, да знам бројка...

Ако можеш да го средиш тогаш супер,ја еве сум сигурен а и Фросе може да предложи некое место кај што би можеле да се собереме пошто гарант има едено по поеќе вакви дешавки.

Ај прашај на време и кажи за да знаеме шо да праиме,а сите што планирате да дојдете пријавувајте се.

п.с Николче брат,си знаеш :)

Ако можеш да го средиш тогаш супер,ја еве сум сигурен а и Фросе може да предложи некое место кај што би можеле да се собереме пошто гарант има едено по поеќе вакви дешавки.

Ај прашај на време и кажи за да знаеме шо да праиме,а сите што планирате да дојдете пријавувајте се.

п.с Николче брат,си знаеш :)

Па Мондано го средуваме у кооперација со Фросе :icon_mrgr:

Се договорив ја со неа, па ќе треба сабота-недела дефинитивна бројка да дадемо, до тогаш пријавујте се ...

Епа ајде да видиме колку ќе се пријават...

3da56a10-0893-4253-9fbd-a3c65493bcb9

Бел или црн. Не е битно. Сите сме исти, нашата крв има иста боја - Кевин Принц Боатенг

прај разлика измеѓу циган и црнец :icon_lol: такви си се бразилците у глобала - цигани, сите се нешто нафурани, неизживеани, ќе видат слава и не знаат шо праат... ретко кој истерал цела кариера, повеќето си ебуваат мамата на 28-9 години

а за болдот... а пато колку титули му донесе на милан?
а за тиаго немај мака, имаш 1000 дефанзивци јаки, а еден е ибра
Од тие 1000 во Милан има 0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom