Толстој
екс Бомбастичен
Боатенг за Балотели, според мене ако направат вака ќе им биде најдобар потег.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто Сити би го сакале Боатенг?Боатенг за Балотели, според мене ако направат вака ќе им биде најдобар потег.
Се ми се чини дека Робињо ќе си отиде на крајот а можно е и Боатенг ако продолжи да се курчи.
Изјавава на Робињо кажува се'
Robinho: "I would have taken a pay cut to join Santos, but it's difficult for Santos to reach an agreement with Milan."
Ова со Абате исто сум изненаден но ќе се воздржам од коментари,Траоре ќе барал нов клуб а сите побитни младинци се пребацуваат у Серија Б.
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 15:29 ---
Зошто Сити би го сакале Боатенг?
Уплатив победник ЛШ. Тоа значи дека ако денес дадов 100 денари, во мај ќе добијам 8 500.
Или ќе го искинам уште во февруари...![]()
Nope... цел јануари не го седам Скопје. А баш сакав да видам шо интересни фаци има од фан клубовТи бе не доаѓаш на собиранката ?
Може и низ фејсбук да се најдемоА баш сакав да видам шо интересни фаци има од фан клубов![]()
Nope... цел јануари не го седам Скопје. А баш сакав да видам шо интересни фаци има од фан клубов![]()
Здравје ќе има и нареден пут, а и што вика Миланез може по фејсбуков да се најдемо...
И пак ќе кажам кој друг може да дојде у среда на собиранката..
Ќе гледаме во Мондано најверојатно, до сеа смо Ја, Нино, Клипче, Пиупиу и курајбер, како и фросе од фан клуб Гејчестер
Мислим дека не забраев никого..
да даЈас мислам дека и Vody се пријави...