Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
после 21ви ако има некоја утакмица тогаш можам иако не сум од Ск :)

инаку ова за Бекам би било добро игра одлично вака бар корни и слободни ќе имаме кој да ни изведува :)

Според изјавата на Алегри, Месбах конечно се враќа во први 11 :vozbud:
Па пријавен е за ЛШ, Констант треба да земе здив и ако Анте не е сеуште опоравен за старт тогаш ништо чудно Џамиел да почне :)

Јас сум секогаш ЗА таков договор, од услов да сум таму, во татковината моја. :icon_lol: Овојпат идам некаде на 28 и би ми одговарало тогаш пред Нова Година или после неа.
Милан во 2012 ја игра последната со Рома на 22, а после на 6 јануари со Сиена.

Ако во договорот за пиво, подразбираме и гледање Милан, тогаш би бил 6 јануари (незгодно е што е празник, не знам како ви одговара, мене ми е ок, зошто и јас сум на саат време од Скопје), а ако не подразбира глеање Милан тогаш може рандом термин после 27 - кој сакате. :D

Што е до мене, сега да закажеме термин, се појавувам сигурно.

Добро би било дербито со рома да го гледаме.... :)
--- надополнето: 3 декември 2012 во 19:55 ---
Констант, мексес, Монтоливо не се повикани за утре...ваљда им дава одмор...можеби требаше и Шарави И шиљо да ги одмори..али ај можат они млади се :D

Пато ни утре ни за Торино ќе биде достапен. :icon_lol:
Добро што си мисли овој човек ? Нормален е ? Не озбилно,не му е малце глупо толкава плата да зема а да ги ебе од управа до навивачи сите во мозок ?

Човече ако се плашиш веќе да играш фудбал кажи,сигурен сум дека Барбара ќе му најде место,не мораш 5 милиони да ги лапаш,и онака немаме за плата на некој појак играч.
Тој и Робињо 11 милиони годишно за плата ги земаат,а колку играат и колку ќар има од нив,гледаме. :rolleyes:
Срамота бате Коте. Ибра таа плата ќе ја јадеше и ќе бевме први на табела со 5 бода предност пред јунетус.

Галијани изјавил за да има место Балотели да дојде,треба некој да си оди тоест екипата да се намали. Ах да пушти срце Берлусконион,да ги земе Кришито,Огбона,Бекам,Санјдер од комшикине и онака го нејќат или па и Кака нема лошо да дојде зимава.......ах ама тешко му се пушта срце. :icon_lol:

Од Патово толку мислам јас, еден по остар старт и се сјеба пак најмалце 1 месец ќе одсуствуват. Нека го дадат и него и Робињо и нека дојт Балотели, ем буџетот ќе се намали 50% пошо не вервам дека платата на Балотели доколку би дошол во Милан ќе е поќе од 4.5 милјони. Ќе се уиграат со Ел Шарави имат партали да прает и во Милан и за репрезентација. Ама искрено мислам дека немаме шанси за Балотели.

Не ми се верува повредата на Пато да е толку сериозна.
Требаше да ги одмори сите и да излезе со втор тим и примавера.

Пато не е повреден сигурно има нешто шо не игра..утре ќе го одмори Шарави додека Пацини и Мезбах би требало сигурно да се стартери..сигурно и Зенит ќе нема голем мотив да игра а можно е да сакаат намерно да не играат во ЛЕ па да се фокусираат само во домашно првенство.

додека нашиве ќе играат доста првотимци какви младинци секоја победа носи доста пари,Берлу ако треба ќе нареди да се стават од прв тим :)

Може да изгубат или пак 1/2, 2/1 пари треба да се печалат. Сепак мене ми иде на Х

A9OAsTjCUAAfY_S.jpg

Ac Milan's new physio....
Well, she's actually hotter than Eva Carneiro. Imagine getting threatment from her, that must be really difficult!

Нема да биде лошо да победат,да лапнат едно милионче,зошто следен пат за година две ќе помине се,во Л.Ш. ќе заиграме....:icon_lol:
Важно да играат децата што ги викнаа,барем Кристанте.

Пацовот можно е од мука да шибне едно голче,чисто да докаже дека не е изветреан,само нема осет Алегри на ваква не важна утакмица го стави Силва и овој се повреди на подолго време,сега не дај Боже истото да се деси и со Шарави или Шиљо.
--- надополнето: 3 декември 2012 во 23:08 ---
A9OAsTjCUAAfY_S.jpg

Ac Milan's new physio....
Well, she's actually hotter than Eva Carneiro. Imagine getting threatment from her, that must be really difficult!
Ете зошто Пато цело време изигравал повреден ! Сега кога ќе види Барбара има да игра и оро не само фудбал по терен. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom