Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
:D

229827_445520875484247_866717799_n.jpg

^ Констант колку е погрд од Антево толку повеќе знае фудбал да игра. :icon_lol:

На позајмица е Палоски. Ајде во Јануари нека го враќат.

Палоски за да игра во Милан треба уште многу фурни леб да јаде плус имаме 6 напаѓачи,а 5 од нив се сигурно подобри од него.Дилемата е дали и Нијанг е подобар од него но за црниов има време за докажување.На овие 6 напаѓачи додај го и Боатенг кој го форсираат како централен шпиц или кога игра еден од Пацини/Пато како крилен напаѓач и види ја позицијата на Палоски ако го вратат.
Средината е она што треба бааги да се појача за да гледаме еден силен Милан.Реално гледано сега за сега само Монтоливо и Де Јонг играат на ниво,а овие другиве во еден асален Милан тешко дека и вода ќе можат да им носат на останатите играчи.Можеме ние да го цениме трудот на Ночерино и Емануелсон до 101 и назад ама ако реално правиме муабет и двајцата се играчи што во Милан максимум би седеле на клупа.Мора летоска да се донесат млади играчи од средниот ред и да им се даде време да се воиграат како што беа вогирани Пирло,Сидорф,Гатузо,Кака итн. и да се изгради една средина за наредни 10 години.Сигурно е тоа дека Берлускони нема да вложи 200м во тимот и преку ноќ да го врати на врвот но со играчи како Ериксен,Стортман и слични на нив може да се направи една солидна средина за малку пари...малку пари во споредба со милионите што ги вложуваат другите тимови.
За одбраната по се изгледа дека имаме супер десен бек во Де Шиљо,а левата бековска позиција и покрај добрите партии на Констант некако не ми е сигурна.Може и него ќе му се погоди само оваа сезона како лани што беше со Ночерино па пак да ја трескаме главата од земја затоа што немаме асален играч за таа позиција.На стоперската да се земе еден млад и добар стопер како Огбона за да биде партнер на Мексес плус Љорис на Марли за голман и немаме гајле.

Забегав со муабетов... :D

Почнавте со желбиве а? Летоска не ни исполнија ни една Берлускони и Галијани, сеа се ближит Нова Година, барајте од Дедо Мраз а не од Берлу.

Бекам со изјава дека му фали Милан и Л.Ш. и дека одма би прифатил пак да игра тука. :eek:
Како знае Галијани нека го донесе во Јануари,како фали ваков човек во средниот ред тоа е чудо,па макар и на 37 години !

Бекам со изјава дека му фали Милан и Л.Ш. и дека одма би прифатил пак да игра тука. :eek:
Како знае Галијани нека го донесе во Јануари,како фали ваков човек во средниот ред тоа е чудо,па макар и на 37 години !
Можам да замислам да го имавме Бекам во тимот ланската сезона и пред та ко го имавме Ибра во тимот. Ем Ибра најдобар стрелец, Бекам најдобар асистент, Милан со освоена Серија А и ред други работи.
Со ова средина шо ја имаме и јас би го прифатил Бекс како подарок за НГ :)

Можам да замислам да го имавме Бекам во тимот ланската сезона и пред та ко го имавме Ибра во тимот. Ем Ибра најдобар стрелец, Бекам најдобар асистент, Милан со освоена Серија А и ред други работи.
Со ова средина шо ја имаме и јас би го прифатил Бекс како подарок за НГ :)
Еј не летајте до толку ... Ги имавме Пирло Бекам и Роналдињо во иста сезона па немаше толку многу асистенции а ни титула видовме тогаш....

Еј... мене ми се смеете на некои мои изјави и мислења, а ова со Бекам во Милан е една од поголемите глупости кои сум ги слушнал во последно време! :pos:
На исто ниво со изјавата на Вилаш-Боаш дека Дефо е на исто ниво со Фалкао.
:pos:

Нино седи мирен бе пуши си хашишот,јавај го змејот не проповедај ебате...... :icon_lol:

Бекам и на овие години ќе изигра подобро од пола моментален тим на Милан.

Нино седи мирен бе пуши си хашишот,јавај го змејот не проповедај ебате...... :icon_lol:

Бекам и на овие години ќе изигра подобро од пола моментален тим на Милан.
Мора да испиеме едно пиво мајке ми... :pos: страшно забавно ми делуаш.. Дајте некоја организација, некое заедничко гледање таму околу празниците, јако ќе биде да се гледа Милан од толку различни перспективи. :pos: Сериозно зборам..

Мора да испиеме едно пиво мајке ми... :pos: страшно забавно ми делуаш.. Дајте некоја организација, некое заедничко гледање таму околу празниците, јако ќе биде да се гледа Милан од толку различни перспективи. :pos: Сериозно зборам..

Ајде, ја не праем проблем, стигам за пола саат, Скопје ионака е предградије на Тетоо :icon_lol:

А и ја одамна сакам едно пиво да испием со курајбер

И ја ќе доем ако ме земе чичко Марли... (што ме заеба да ги избришем Милан од тикет!)

Ја и Димче коа организиравме сите ќутевте ко пичици,еве да се нафатиме пак да организираме пак ќе ќутите :D
Сеа чекаме на вас

Tomorrow the president of the Chinese club Gangzhou will finally meet Berlu and co, he will attend Milan vs Zenit.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom