Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
A9OAsTjCUAAfY_S.jpg

Ac Milan's new physio....
Well, she's actually hotter than Eva Carneiro. Imagine getting threatment from her, that must be really difficult!

ајдее ќе има уште многу повреди :icon_lol:

Џабе се палите оваа ќе иде кај Берлу у вилата инстантно,ниедна масажа нема да видат кутриве :D а којзнае може и за мотивација им е бутната таму :D

Добро е што имаме бар млади таленти, само да не ги продадат.. ќе дрмаат со Ел Шарави догодина :)

Прегледај го приврзокот 53611
каков палоски бе, тој не добива шанса ни у киево... ретко го играат прв тим па ете ќе му се погоди да даде три гола кога ќе го пуштат

каков палоски бе, тој не добива шанса ни у киево... ретко го играат прв тим па ете ќе му се погоди да даде три гола кога ќе го пуштат
Е убоо им кажа!

Само друг пут пред да се напраеш паметен види дека ова му е втор натпревар ко стартер и тоа не целосен само 60 мин изигра на 2та натпревари пошто беше повреден а не дека не добива шанса...

Јас сум секогаш ЗА таков договор, од услов да сум таму, во татковината моја. :icon_lol: Овојпат идам некаде на 28 и би ми одговарало тогаш пред Нова Година или после неа.
Милан во 2012 ја игра последната со Рома на 22, а после на 6 јануари со Сиена.

Ако во договорот за пиво, подразбираме и гледање Милан, тогаш би бил 6 јануари (незгодно е што е празник, не знам како ви одговара, мене ми е ок, зошто и јас сум на саат време од Скопје), а ако не подразбира глеање Милан тогаш може рандом термин после 27 - кој сакате. :D

Што е до мене, сега да закажеме термин, се појавувам сигурно.

Не те разбрав .. Можеш за со Рома или неможеш ?

Мене 22 ми одговара ...

Е сега...знам дека е уште рано и дека утре имаат натпревар од Лигата на Шампионите ама утре тој натпревар искрено ништо не ни менува и ќе биде само за публика...се до февруари Милан ќе нема никакви други обврски освен Coppa Italia и Serie A. Што се однесува до ова второво мора да запнат малце затоа што тоа ни е единствена карта за Европа нели? :)
Распоредот е ваков:
09.12 - Торино - Милан
16.12 - Милан - Пескара
22.12 - Рома - Милан
06.01 - Милан - Сиена
13.01 - Сампдорија - Милан
20.01 - Милан - Болоња
27.01 - Аталанта - Милан

Период кој реално и не е така тежок за разлика од овој кој го имавме во Ноември...
Мислам дека натпреварите дома со Пескара, Сиена и Болоња се чисти зицери и Милан мора да ги искористи.
Натпреварите во гости против Торино и Аталанта исто така не би биле проблем (но со ваков Милан веќе ништо не се знае)
Натпреварите во гости со Сампдорија и особено со Рома се доста тешки и нијанси ќе одлучуваат...
Од овие натпревари да се извадат 9 бода од дома и најмалку 6-8 поени во гости за Милан би биле премија и би биле сериозно искачување во позициите кои водат во Европа...со тоа што нели доколку би се донело некое квалитетно засилување во Јануари би било голем плус.
Сеуште е рано но што мислите за ова? :)

Не те разбрав .. Можеш за со Рома или неможеш ?

Мене 22 ми одговара ...

:pos:
За жал не можам за со Рома... До 28 не сум во Македонија, имам факултетски обврски..

Иначе имам еден другар ваму кој е од исто место, многу добро се познава и се дружи со Филип Ѓуричиќ од Херевен. Филип рекол дека има големи шанси да дојде во Милан.Се воделе преговори више.. Посредувал Ван Бастен, наводно единствениот проблем била цената, наравно.. Милан давал 7 милиони најмногу, Херевен барале барем 13, ама постоело оптимизам. :)

:pos:
За жал не можам за со Рома... До 28 не сум во Македонија, имам факултетски обврски..

Иначе имам еден другар ваму кој е од исто место, многу добро се познава и се дружи со Филип Ѓуричиќ од Херевен. Филип рекол дека има големи шанси да дојде во Милан.Се воделе преговори више.. Посредувал Ван Бастен, наводно единствениот проблем била цената, наравно.. Милан давал 7 милиони најмногу, Херевен барале барем 13, ама постоело оптимизам. :)
Би било добро засилување.

151057_284171425019127_2092577047_n.jpg

Младинците ќе чекаат шанса од клупата...

Еден и единствен !
Дели картони место судијата :icon_lol:

Е убоо им кажа!

Само друг пут пред да се напраеш паметен види дека ова му е втор натпревар ко стартер и тоа не целосен само 60 мин изигра на 2та натпревари пошто беше повреден а не дека не добива шанса...
цц цц ццц море паметен, не е од оваа сезона дечкото у киево! :tapp:
кога и да го гледам киево, тој или е на клупа или се губи на терен :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom