- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На позајмица е Палоски. Ајде во Јануари нека го враќат.
Можам да замислам да го имавме Бекам во тимот ланската сезона и пред та ко го имавме Ибра во тимот. Ем Ибра најдобар стрелец, Бекам најдобар асистент, Милан со освоена Серија А и ред други работи.Бекам со изјава дека му фали Милан и Л.Ш. и дека одма би прифатил пак да игра тука.
Како знае Галијани нека го донесе во Јануари,како фали ваков човек во средниот ред тоа е чудо,па макар и на 37 години !
Еј не летајте до толку ... Ги имавме Пирло Бекам и Роналдињо во иста сезона па немаше толку многу асистенции а ни титула видовме тогаш....Можам да замислам да го имавме Бекам во тимот ланската сезона и пред та ко го имавме Ибра во тимот. Ем Ибра најдобар стрелец, Бекам најдобар асистент, Милан со освоена Серија А и ред други работи.
Со ова средина шо ја имаме и јас би го прифатил Бекс како подарок за НГ![]()
Мора да испиеме едно пиво мајке ми...Нино седи мирен бе пуши си хашишот,јавај го змејот не проповедај ебате......
Бекам и на овие години ќе изигра подобро од пола моментален тим на Милан.
Мора да испиеме едно пиво мајке ми...страшно забавно ми делуаш.. Дајте некоја организација, некое заедничко гледање таму околу празниците, јако ќе биде да се гледа Милан од толку различни перспективи.
Сериозно зборам..
И ја ќе доем ако ме земе чичко Марли... (што ме заеба да ги избришем Милан од тикет!)