Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сите вие слободни стрелци кои вака летате низ теми и као шаливи типови сте, нема потреба да нагласувате “не дека провоцирам, АМА...“ :) Затоа што тоа нагласување ви е сувишно, ова никако не може да се сфати како нешто друго. Провокација си е и готово, ништо страшно.. Остави ја провакацијата и оди си, нема потреба од многу мрсење при тоа. :)
не бе другар онака песнава ме потсети на вас, не идам по теми по други фан клубови да провоцирам, ова е само поздрав =), иначе ја сум за Валенсија нашиот брод не е многу подобар =)

Знаеш дека е лошо кога фанови на Ливерпул те тешат,ама знаеш дека е СУПЕР ЛОШО кога веќе и фанови на Валенсија почнуваат да те сфаќаат,тешат и зезаат воедно. :pos:

Боа нема да игра, изгледа имал ситни проблеми со коленото и Макс не сакал да ризикува...

Најверојатно на негово место ќе игра Бојан, или Урби ќе иде тамо, а лево ќе иде :гомце:
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 16:42 ---
Aко се избрка Макс, ја мислим да го соберат Феликс Магат, он е просеко љубител, ги собира по 10-15 секој трансфер период, ќе биде идеален за у Милан

Ако не игра Боатенг подобро Монтоливо да иде позади Ел Шарави и Пато а на негово место Амброзини до Де Јонг отколку Емануелсон десно крило.
Модена - Милан 1-5 (y)
По 2 гола на Петагна и Ганц и 1 на Кристанте

Леле ако не тепатееее.... Ќе летаат шамарчини. :D
Иначе ај нека ги постира некој официјалните состави или не се објавени сеуште?

Официални имат? И у курац, телма немат кај мене денес незнам шо му е, ама ќе гледам на т-хоме странана :(
ооф составиве Абате Антонини Бонера Јепес, и шо е со Мексес, или си знае Макс дека бодовите од оддамна земени :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom