Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Амелија
Запата - Бонера - Јепес
Абате - Де Јонг- Монтоливо- Антонини
Емануелсон
Пато - Шарави

Вака некако....

Да се надеваме дека ќе ни тргне.И дај престанете со песимистички мислења.По крајот на натпреварот, шо сакате пишувајте.

Јас кажав дека очекувам победа и крај на овие кошмари што им се случуваат,барем да се консколидират колку толку ќе придонесе победата денес.

Е сега тоа што го гледам како официјален состав што Алегри го извадил со :гомце::гомце::гомце: ме плаши искрено кажано. :icon_lol:

Мексес го нема :facepalm:

бтњ... За прв пут сезонава ги немам на тикет...

da dade gospod iskinati ligamenti da ima 77
ama ovoj so vleguva sega :facepalm: `Po Crna` verzija na Kobe Bryant

Добро имавме шут на гол,или толку што беше интересно полувремево и тоа не успеав да го приметам :)

Да немаш една воиграна акција е чист аматеризам.Понекогаш се прашувам дали овие играчи имаат тренинзи и ако имаат што прават на тие тренинзи.Однесувањето на играчите е како прв пат да се гледаат,а воиграноста е далеку под нулата.

Што ви е бе, овој натпревар е еден од подобрите, сигурно ТОП3 ова сезона. :) И зошто никој не плука по Запата, или само по Бонера знаете да пцуете? :)

Ни фалат уште неколку како Ел Шарави и се ќе биде во ред. :D

Леле формацијава е ептен лоша, а тоа ради Антонини!
Братот си има сеа слобода и 2 пута се наоѓа у шанса у шеснаесетник, мислиш напаѓач е... а колку топки само изгуби :facepalm: Дај боже повредана да му е сериозна... сурат да не му видим!

Еманулсон иста прича... чуекот игра позади напаѓачите а абер си нема да се врати на центар да прими топка, спие напред а на негова сметка се враќа Ел Шарави... алал нека му е на детето, ја би го стаел он да игра позади напаѓачите барем знае да организира напад.

Алегри пак грешка, место Антонини требаше да влезе или Амброзини (Монтоливо да иде понапред) или Кркич... а Еманулсон да си играше на неговата страна.

Ептен мртво полувреме, еден гол овде решава све а може и да нема голови ич! И чуството коа слушаш: капитенот Бонера бла бла бла... :facepalm:

Овој бранко кога ќе истресе нешто ти иде да отидеш до телма и да му го дупнеш глобусот од глава,ебате кењалото глупо судија ќе ми глуми уште. :facepalm:

Ова е тоа шо го зборував! :cool:

Браво Шарави! Се надевам дека сега се ќе тргне како што треба.. :)

Амелија бранеше, а Милан победи :cuc:
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 22:45 ---
Што ви е бе, овој натпревар е еден од подобрите, сигурно ТОП3 ова сезона. :) И зошто никој не плука по Запата, или само по Бонера знаете да пцуете? :)

Ни фалат уште неколку како Ел Шарави и се ќе биде во ред. :D
Ако плукаме по Запата ќе треба бојата да му ја пцуеме, а то автоматски ќе не напрај расисти. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom