Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
абе ајде боатенг не ви чини...
цел милан е слаб и он сосе него.
да биде подобар целиот тим и да игра на неговата позиција ќе гази!
Која е таа негова позиција бе брат ? Според мене добро би се снашол како МЦ ама господинот мисли дека е плејмејкер,тоа што е инвентивен ко Џенаро Гатузо не е важно.

Да не се лажеме тој и Ночерино изгледаа добри само заради Ибра.Дури сезонава нивниот просек-Б. и подпросек-Н. доаѓа до израз и свети ко лејката на Галијани на сонце.

Не им е срам,тие ќе ги заменеле Сидорф и Гатузо па уште бројките им зедоа да им ги срамат,исто ко човекот со гомно под нос. Брука у пичку...

P
Робињо може ќе се врати во Сантос(не дека ќе фали,не му се игра веќе во ваков тим без амбиции се гледа)само тој Андерсон нема шанси да дојде кај нас,барем не годинава и не ако нема еу пасош.

Иначе некој спомна за Стротман дека сме го пикирале,гледам и на миланњус почнаа со статии за него,тој демек бил договорен уште од летото,плус Браида отишол да го гледа кога играа ПСВ-Наполи.....само тој и Витсел го гледаше и се беше средено да го земат за 7-8 мил. и се случи.......well Милан.

Според мене,Мбива и Јармоленко ќе дојдат ко слободни на лето или ако сме ептен беда и ако почне револуцијата со Пеп :D уште во Јануари за две кила грав.Од тие двата леви бека со кои не поврзуваат,Антонели и Пелусо ја би за Пелусо зошто е многу боље во дефанзива,мада безобразна желба ми е Кришито. :icon_lol:

Марли спомна,вистина кај е Пејо бе ? Пејо знам дека не читаш не биди дунда сподели ги твоите ставови во врска со нашиот скапан тим ! Исто и Синдикат и Жути и Маск и Дим4е повеќе да пишуваат нема да биде на одмет. Порано и во фан клубов беше друго......сеа ќе дојде нино надуван и ќе ни пере мозок ебате. :(

се заебавам нино,не деј да се тревожиш. :icon_lol:

Пејо си го лади низ америката...не,не чита се враќа за една недела

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Денешниот тренинг натпревар завршил 2-2 (2 гола Пацини - Пато 1 и Робињо 1)

557142_10151079748626937_1165317899_n.jpg

Марли спомна,вистина кај е Пејо бе ? Пејо знам дека не читаш не биди дунда сподели ги твоите ставови во врска со нашиот скапан тим ! Исто и Синдикат и Жути и Маск и Дим4е повеќе да пишуваат нема да биде на одмет. Порано и во фан клубов беше друго......сеа ќе дојде нино надуван и ќе ни пере мозок ебате. :(

се заебавам нино,не деј да се тревожиш. :icon_lol:

Бев у странство малце, неам поима од ништо се вратив завчера, неам глеано ни една утакмица, само знам дека секое отварање лајвскор ми е нов шок. Трансферите не ги ни коментирам пошто се срамота жива,.

Само можам да кажам дека кога навиваш за Милан и вакви сезони се дешаваат.....

пс. знам дека аватаров од Касано треба да го сменам.. :icon_lol:

^ Ај Касано, па и Одо со бркот го имаш во позадина :icon_lol:

Да го надопуним Клипче со шпекулациите, Робињо ќе се врати у Сантос зимава (ваљда ако продолжи со ваквата форма) а од Сантос Милан ќе го пробаат да го земат Фелипе Андерсон.

У одбраната пак се спомнуе Мбива, а покрај него и Федерико Пелусо од Аталанта.

И изгледа последна шанса Алегри да го спаси гзот е победа против Лацио

Голманот од Арсенал Вито Маноне изјавил дека еден ден би сакал да брани за неговиот омилен клуб - Милан :D

Пелусо го купија Јуве ама го оставија на позајмица во Аталанта, од каде што го купија.
А сега за сега Маноне е тежок просек, боље Амелиа него него ама релативно млад е ќе го видиме,
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 03:12 ---
Лајк за Гвардиола!

Би го трампал за Алегри, ич к*р не ми чуе.

Многу е слаб во дерби утакмици, глуми некој си авторитет, а не е. Како може Ибра да ургира за Касано да игра прва постава ..иако Алегри смета дека Касано треба да игра втора ?
Кој авторитет е тоа жити се ? Божем на маало фудбал си играме, па ај вој ми е другар со мене ќе игра.

Му ги продаваат најдобрите играчи, он ќути како некоја пичица, без да земе соодветни замени.

Форсира деструктивен среден ред, шо ич не ми се допаѓа ..(лесно се ослободи од Пирло).
За таков играч да кажеш дека не можеш да му најдеш место во екипа е во најмала рака трагикомично.
Сега импровизира нешто со Аквилани/ Монтоливо али бадијала..овие се класи под него.

Гвардиола го сметам за еден од најдобрите тренери моментално заедно со Мурињо, Фергусон, Венгер, Клоп и Конте.

И ако веќе доаѓа, ќе бара да му се донесат барем 3-4 класа играчи уште во првиот преоден рок и одврзани раце да го води клубот.
Зошто со антиталентиве шо ги имаме во тим, и Ѓоре Јовановски тешко да се нафати да биде тренер :pos:

-прв болд: Сериозно ќе веруваш у се што ќе прочиташ? Дури и вакво нешто?
-втор болд: И за ова си сериозен?? Па кој одлучува за трансфери и пари у Милан демек незнаеш, како свири берлу, така пее галијани, и игра алегри така иде работата кај нас. Демек сакаше Макс да му ги продадат најдобрите 2ца фудбалери и да му го купат Констант?
-трет болд: Што направил Конте повеќе од Алегри? Само во една работа можам да кажам дека периката е многу подобар а тоа е во мотивација и однос со фудбалерите, меѓу ретките тренери во Европа е што знае да развие таква хемија со играчите да ги мотивира и да ги дигне.

A nie ke vi dademe gratis avtogram od Inzaghi kaj so ke pise : --> So ljubov od Pippo za Bobi i ostala bagra :***

Спаса нам нема, ал пропасти неќемо!!! :cool:

--- надополнето: 12 октомври 2012 во 12:48 ---
-трет болд: Што направил Конте повеќе од Алегри? Само во една работа можам да кажам дека периката е многу подобар а тоа е во мотивација и однос со фудбалерите, меѓу ретките тренери во Европа е што знае да развие таква хемија со играчите да ги мотивира и да ги дигне.

Башка Алегри е многу поголем фраер од Конте. :)

Кој кој Конте бил поголем мотиватор од Алегри и повеќе се залагал за тимот ?

хахаха брее какви се глупости нема да прочиташ,па Алегри секоја утакмица крајници остава на терен бе,од цел стадион само тој се слуша кај што се дере по играчите. На дербито во 3-та мин за врат ќе го фатеше тоа копилето аматерско.Контре криминалецот како цела таа багра криминална наречена нубентус може гзот да си го избрише со периката и да ќути.

Настрана тоа што Алегри си дупи најјаки пички,а и ќерка му би ја отворил роденденски подарок ! :icon_lol:

Кој кој Конте бил поголем мотиватор од Алегри и повеќе се залагал за тимот ?

хахаха брее какви се глупости нема да прочиташ,па Алегри секоја утакмица крајници остава на терен бе,од цел стадион само тој се слуша кај што се дере по играчите. На дербито во 3-та мин за врат ќе го фатеше тоа копилето аматерско.Контре криминалецот како цела таа багра криминална наречена нубентус може гзот да си го избрише со периката и да ќути.

Настрана тоа што Алегри си дупи најјаки пички,а и ќерка му би ја отворил роденденски подарок ! :icon_lol:
Еден лајк доби од мене пошто ова е далеку најдебилното нешто шо го имам прочитано во последно време. Па со к***т да размислуваше,попаметно нешто ќе кажеше или па ич немаше да се резилиш. За споредбите Конте Алегри нема да пишувам,ама ако генијалноста на еден тренер ја цениш по колку се дери на утакмици тогаш овај ви го препорачувам за иден тренер
а колку јаден тим имате подобар тренер и не заслужвате,одлично ќе се вклопи во мизеријата

25 мил од Боатенг не е лошо и замена за Крос :icon_lol: или кеш за тие пари нашите ќе го купат Хернанес. Ако не се врати во форма тешко да го чуваат.
Maноне не ни треба нема потреба на сите да им ги исполнуваме желбите го имаме Габриел.

Се повеќе кружат шпекулации околу Стротман и Јармоленко само овие трансфери може да се реализираат за малку пари се друго е сон. :pipi:
Инаку на Данилињо договорот му истекува на 31.12 од Атлетико Минеиро како така нашите не го посакуваат. :D
:pos:
670665151.jpg

GdS reports that Milan could decide to modernize San Siro or build a new stadium with the money from QIA.
Milan is valued at €794m, according to Forbes. QIA would allegedly pay €250m for 30%, according to Gazzetta dello Sport.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom