P
PewDiePie
Гостин
Седел,Јепес и Бонера ни тоа не можат.затоа со удине ко дрво седеше у место за првиот гол....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седел,Јепес и Бонера ни тоа не можат.затоа со удине ко дрво седеше у место за првиот гол....
Незнам шо ти смета Јепес коа последните 2-3 пати кога играше најбоље дефанзивец беше...А и бонера не е лош последните две утакмици...не викам дека се Класни дефанзивци...Али Мексес во ништо не е боље од нив...Седел,Јепес и Бонера ни тоа не можат.
затоа со удине ко дрво седеше у место за првиот гол....
Мексес немаше појма дека абиати искача по топката....буљаше у празно..Седеше во место зошто наркоманот Абијати се излета...исто како што се излета и со Интер.
Мексес немаше појма дека абиати искача по топката....буљаше у празно..
Санчез беше одличен во Удинезе, по 7 души носеше на грб од центар и со си нив гол даваше, тоа што се прикажува во Барса е друг Санчез - пиче Санчез. С ким си такав си.Немојте вакви слики, многу антипатичен ми е овој Санчез, само што ја видов сликава ми се стемни, а не камоли стварно да дојт кај нас.
Ова со Фабрегас да го направеле,ајде де. Ама со овој одвратниов......башка имаме ваков тип на играчи 2-3 во тим.
Ова со Фабрегас да го направеле,ајде де. Ама со овој одвратниов......башка имаме ваков тим на играчи 2-3 во тим.