Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Добра игра првите 20 минути додека поведовме 0-2 и после толку беше ништо не игравме незнам зошто така се повлекоа и им оставија огромен простор..ако не беше Абијати ќе ни даде комотно 5 човеков спаси топки што ретко кој голман ги спасува..секоја чест
Шарави во одлична форма,изгледаше уморно затоа што се враќаше доста и назад за да покрива..Бојан не беше лош имаше некој потези но сепак мислам дека Робињо со Шарави би бил најдобар тандем.
Одбранава по навика доста слаба,Антонини го минат како сакаат а за офанзива да не зборуваме цреп.

Dosta serete be, super si bea svite, cak i Ante i Paco, svite gi sakam, srcinja moi !!

A ako go tepamo i Inter, Nino ima pushenje pozadi MTV na moja smetka ...:icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
inace kako mi se napraj kejfot za Ibra za rodendenot a i Silva ciganceto sto vo isto vreme izedoa lanja deka MIlan e mnogu poslab od PSG.....pa cicajte be ...:гомце::гомце::гомце:

Ќе биде тешко со Малага два натпревари по ред мора да се добијат 4 бодови, после со Андерлехт 3 и со Зенит 3 или 1 зависи колку ни требаат за место во групата.

Браво за победата ама пристапот на овој Милан ич не ми е по ќејф.После вториот гол Зенит тотално се изгуби и неможеа да сврзат 2 додавање и место ние да го искористиме тој момент и да дадеме гол или два гледаме повлекување на нашите играчи...ама она апла повлекување во шеснаесетник.После тоа во последната минута од продолжението Хулк останува сам и се знаеше дека ќе се тресеме цело второ полувреме.Реално сме далеку од сериозна екипа па веројатно од таму и чувствував страв и на 0:2 во наша корист,а израмнувањето беше само прашање на време кога ќе стигне.Среќа што некако несмасно изреагира фудбалерот на Зенит па си даде авто-гол инаку гол од наш играч немаше теоретски шанси да видиме до крајот.
Вреди да се спомене и добрата партија на Абијати кој што не извади во неколку наврати и е еден од најзаслужните што се враќаме со 3 бода од Русија,играта на Де Јонг исто така е за пофалба и секако феноменалниот Ел Шарави.Другиве имаа добра партија со исклучок на Монтоливо и Антонини,а ако сакаме повеќе фудбал од Боатенг треба под итно да се тргне од онаа позиција позади напаѓачите и да игра десно во средината.

Немам слободно место во пц, ама немат врска, ги видов првите два гола од Емануелсон и од Ел Шарави (од овој многу ме бендиса), исто го видов и голот од Хулк.
Ме интересират како изиграја Монтоливо и Емануелсон, за Боатенг прочитав дека пак бил за никаде.
Ако овие двајца имет изиграно убо, јас да сум Алегри ќе ги играм пак против Интер..
Абате Мексес Запата/Ачерби Де Шиљо
Де Јонг Монтоливо
Емануелсон Робињо Ел Шарави
Бојан

или пак да му се даде шанса на Пацини против Интер зошто ќе има дополнителни мотиви, тогаш би играл вака

Де Јонг Амброзини
Бојан Робињо Ел Шарави
Пацини

Ич не вервам во формациве дека ќе се овие, премногу напаѓачи, ама на пес или фифа знам дека ќе кинам со овие формации.

Немам слободно место во пц, ама немат врска, ги видов првите два гола од Емануелсон и од Ел Шарави (од овој многу ме бендиса), исто го видов и голот од Хулк.
Ме интересират како изиграја Монтоливо и Емануелсон, за Боатенг прочитав дека пак бил за никаде.
Ако овие двајца имет изиграно убо, јас да сум Алегри ќе ги играм пак против Интер..
Де Јонг Монтоливо
Бојан

или пак да му се даде шанса на Пацини против Интер зошто ќе има дополнителни мотиви, тогаш би играл вака

Де Јонг Амброзини
Бојан Робињо Ел Шарави
Пацини

Ич не вервам во формациве дека ќе се овие, премногу напаѓачи, ама на пес или фифа знам дека ќе кинам со овие формации.

Ако искочи со овие ќе не направат салата, волку офанзивно не се искача со екипа од 4-та лига а не па со Интер

Ако искочи со овие ќе не направат салата, волку офанзивно не се искача со екипа од 4-та лига а не па со Интер
Кажав со сакам да видам, и ќе видам, само да излезит фифа 13ка ;)

Де Јонг Монтоливо
Бојан

Де Јонг Амброзини
Бојан Робињо Ел Шарави
Пацини

Bonera da ne go urocam ama poslednite 2 natprevari bese mnogu siguren i so stabilni imtervencii,kolku da sum jadel govna za nego,De Jong i Montolivo dobro se snaogaa osven po prekini koj ne znae kaj tera,e prasuvam kako moze takvi profeionalci da panicata kako da se igraci na Turnovo ili Napredok...
Kako i da e so Inter ne moze da se igra so 3-4 napagaci sepak e derbi a nie ne sme poranesniot Milan.
Najdobro bi bilo da se izleze so denesniot tim 4-2-3-1 so nekoj korekcii
.............Abijati...........
Abate....Mekses...Bonera...Antonini
...........De Jong....Montolivo...
Boateng........Robinjo........Emanuelon
......................El Sharawi
Edno denes definitivno stana jasno, igraci koj znaa da igraat so topka vo momentot ni se
De Jong Montolivo i Emanuelson vo sredina i EL,Robinjo i Krkic vo napad
ne barajte go toa od Nocerino,Boateng,Ambrozini ,Traore i Flamini

^800мб е цел натпревар да го симнеш, по 400мб полувреме.

Dosta serete be, super si bea svite, cak i Ante i Paco, svite gi sakam, srcinja moi !!

A ako go tepamo i Inter, Nino ima pushenje pozadi MTV na moja smetka ...:icon_lol:

Не ми се ваѓај со “позади МТВ“, очекуам во ваков случај таму во Австрија да ми средиш нешто, а не позади МТВ. :icon_lol:

Со комишиите никако 4-2-3-1 видовте денес што ни правеа по страните.
Ова формација се игра со екипи кои се бранат со сите играчи а немаме резултат или да ја играат од почеток ама потоа да се трансформираат во 4-3-3 или 4-4-2
Ние немаме саалм лев бек кој ќе расчистува се, а не да бега од топката па вака да издржиме цел натпревар.
За дербито би требало

Монтоливо-Де Јонг-Ночерино
Робињо
Бојан-Ел Шарави

Ама не верувам вака да испадне мора Боатенг или Пацини да ги игра без нив не бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom