Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе ги распоредиме бе, кој одбрана кој средина и такаАко дојде и Керол ќе играме со 10 напаѓачи гајле ни е!![]()
Галијани со изјава дека трансфер маркетот е затворен за Милан после купувањето на Кркич.
Сите знаеме што значи ова![]()
Ме копираш со сликиве а ?Нино, тебе Мексес да не ти га дупел симпатијата ??
Пиченциња еве ви плачите
![]()
![]()
Ova vazi za igraci nadvor od EU.a ovoj Niang ima li prao na nastap ??? 17 godini uste...se sekavam pato cekase 6 meseci da debitira bidejki napolni 18 na 2-ri septemvri a ligata pocna porano !!!
vecera so nasite 4-5 zasiluvanja CRNCI...![]()
Којзнае шо () му пратил Берлускони за роденден!![]()
Средина има цврстина жар али нема креативност. Ова донекаде се должи на Алегри он преферира такви играчи што ич ми нема логика кога ќе ми текне дека едно време играа Руи Коста Кака Пирло Сидорф. Вештачки се гради тимов како да не е за италија како да го спремаат за премиер лига.Што к*р ке им е Керол, тотално нелогичен потег, никаква поента нема неговиот ангажман во ситуација кога Пацини е доведен, или едниот може да игра или другиот, не вреди да се инвестира во пијаницата, нит цент, нападот им е скрпен солидно, средината и одбраната и левата бековска позиција им се зашто си ме мајко родила.
Удинезе испаднаја од ЛШ. Можи чичко Галијани да му собери некој играч пред се Бенатиа и Пинци