Кико Д.
ULTRAS - way of life
Ќе го пишев и него, ама по она шо го промаши го избегнавили Армеро![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го пишев и него, ама по она шо го промаши го избегнавили Армеро![]()
Боље Де Јонг него Ласс... побрз, поборбен, ПОБЕЛ!![]()
Не ги мрзим бе, Сидорф ете баш ми беше интересен ама беше еден и единствен... а сеа се накотија ептен, 6-7 наеднаш (Робњио, Боатенг, Урби не ги рачунам у црната расаШто ги мрзиш ти толку црнците, они са добри, ја ги сакам, и чак што више мислим дека свака куќа треба да има по еден !!![]()
Не ги мрзим бе, Сидорф ете баш ми беше интересен ама беше еден и единствен... а сеа се накотија ептен, 6-7 наеднаш... не за друго Стево и Бранко ќе имаат проблем сите исти ќе им бидат, кај ги мешаа Емануелсон и Робињо, па сеа уште овие![]()
Изгледа според Стево Боатенг највише се трудел и играл на појќе позицииСтево прошлава утакмица за свите Боатенг викаше, чак и за Пацовот
игравмо оваа формација
абиати
де шиљо - јепез - Бонета - анте
боатенг - монтоливо - ночерино
боатенг
боатенг - боатенг
среќа запата не играше ќе го збореше и у одбрана
Несмеат да ми згрешат, одма им ги пуштам бразилцитеНе се вади сега...очигледно е дека ти згрешиле нешто.![]()
Кратко прашање. Мислите дека има нешто озбилно околу шпекулациите за Енди Керол?
Потекнува од позната школа на Њукасл
Сериозно сеа, НЕ ! Галијани кажа дека пазарот е затворен
Стварно сериозно, ќе ни го даете на фри лоан, со право на откуп од 4,5 милиона на четрспет рате !
А знае зошто, зошто Галијани имаше изјава за време на европското, не знам колку памтиш дека Керол му се допаѓал ко напаѓач и би го сакал во тим...бла бла...млад, перспективен, па затоа мислев да не има и некоја вистина, да не сте повеќе упатени.