Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Ако дојде и Керол ќе играме со 10 напаѓачи гајле ни е! :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Галијани со изјава дека трансфер маркетот е затворен за Милан после купувањето на Кркич.

Сите знаеме што значи ова :rolleyes:

Тоа се чекаше од Галијани :vozbud:

Ќе дојда, Керол, Кака, Де Јонг и циганот од монпеље :pos:

Тројца на позајмица со право на одкуп на четрспет рате :love:

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сигурно пак е сјебан јако Пато чим почнаја олку по напаѓачиве.
Kркич има можност за откуп? И за колку?

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
Нино, тебе Мексес да не ти га дупел симпатијата ?? :icon_lol:

Пиченциња еве ви плачите

:place:
Ме копираш со сликиве а ? :) пред некој пост поназад поставив слична слика со иста цел да се потсетиме на оваа генерација на чело со тој лидер и копач ,исто така и мој омилен играц Genarro Gatusso :place:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.826
Што к*р ке им е Керол, тотално нелогичен потег, никаква поента нема неговиот ангажман во ситуација кога Пацини е доведен, или едниот може да игра или другиот, не вреди да се инвестира во пијаницата, нит цент, нападот им е скрпен солидно, средината и одбраната и левата бековска позиција им се зашто си ме мајко родила.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
a ovoj Niang ima li prao na nastap ??? 17 godini uste...se sekavam pato cekase 6 meseci da debitira bidejki napolni 18 na 2-ri septemvri a ligata pocna porano !!!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Што к*р ке им е Керол, тотално нелогичен потег, никаква поента нема неговиот ангажман во ситуација кога Пацини е доведен, или едниот може да игра или другиот, не вреди да се инвестира во пијаницата, нит цент, нападот им е скрпен солидно, средината и одбраната и левата бековска позиција им се зашто си ме мајко родила.
Средина има цврстина жар али нема креативност. Ова донекаде се должи на Алегри он преферира такви играчи што ич ми нема логика кога ќе ми текне дека едно време играа Руи Коста Кака Пирло Сидорф. Вештачки се гради тимов како да не е за италија како да го спремаат за премиер лига.

Одбраната е купи ми мајко шприц ама Милан па не примал многу голови никогаш незнам колку простор има со овој капацитет да се надеваме дека пак тренерите за одбрана ќе завршат добра работа, али у никој случај нетреба ниту против Пескара да се ослонат на одбраната и да чуваат гол разлика.

Лев бек не ни има желба некој да ја отвара таа тема :facepalm:

Незнам што виде добро во нападот. Апсолутно ниту еден од тие Пато Кркич Робињо Пацини мене не ми е по мерак. Родени лузери родени! Никој нема ништо освоено ни Пацини ни Робињо ни Пато. Кркич беше декор во Барселона... Пацини реално доби шанса во Интер ради Касано, се влечкаше во Фиорентина и Аталанта и Милан го имаше играчот што беше заслужен тогаш за успехот на Сампдорија ама сега го сменија за споредната улога:tapp:

Милан годинава бајаги ќе паѓа психички просеков што го собраа немаат ништо завидливо зад своето CV башка и добар дел никогаш не ни играле на 3 фронта. Никогаш не биле оптеретени со тој притисок дека играат за голем клуб и мораат да играат добро. Констант Траоре Ачерби Запата Монтоливо Мезбах Емануелсон Ночерино. Врв на кариерата им е Милан ништо појше ете Монтоливо може да се тргне како репрезентативец на Италија, ма да мислам доколку не беше Прандели тренер тешко и таму дека ќе играше.

Премногу просек се собра врти сучи сега нема кој да го пренесе она победничкото од Милан. Титула не е реално да се надеваш да дојдат и Кака и Мбиа и незнам кој уште. Не се прави тоа така, јас напишав во темата сериа а негде пред да идат играчиве за Америка дека чим до сега нема трансфери тоа во последен момент ќе биде јалово . Никој нема да се откаже од првотимец никој нема да му прави услуги на Галијани, чак и тој на Монпеље убаво му го спушти кога му рече чекај бе ти вчера ги шитна Силва и Ибра за 70 милиони и сега ми доаѓаш со понуда за играч 6 милиони. Мало морген тоа... Се гледа собираме клупа на Ливерпул Рома од што се многу добри па на нас ни даваат играчи....

Лаком гз трагедија така ќе го опишам периодов. Барем се надевам дека ќе искочи на површина некој талент од некој од играчиве па да се има било каква основа за да се гради догодина тимот. Титула кој ја има зацртано во глава нека си ја чкртне пошто ризично ќе биде и ЛШ групи да се поминат ако се има заебана група, а реално ја посакувам не за друго појше сакам пораз од Сити ПСЖ отколку да не отцепи Манчестер Реал Барса Баерн

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Удинезе испаднаја од ЛШ. Можи чичко Галијани да му собери некој играч пред се Бенатиа и Пинци

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Циганчињата ќе ги нема 4 недели и дај боже новите играч да им го земат местото па да квичат на трибини. ;)

According to Alfredo Pedulla, Milan will be signing one of Diarra or De Jong.

Kajgana Shop

На врв Bottom