Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Катастрофа сме, многу сум нервозен не можам да пишам, одам да играм фудбал менаџер, само то ме тешит.

Jeпес во шестаесетник, дефанзивец ли е напаѓач ли е. :pos:
Додека ги игра тие двајцата и Фламини нека губат. ;)

јепес најопасен беше во шеснаесеттик од прекин..... за разлика од нашиот напаѓач Пацини

никад не ми било олку мерак на наш пораз... Тоа е тоа,овој клуб веќе нема амбиции..се додека е Берлускони ова ќе биде.
Иначе кој му беше потезот на емануелсон со шутот после гужвата на крај ? Која мизерија од дете е...

Среќа е што го имаме Антонини, да не беше тој немаше ниту една акција да направат Милан. Јепес беше доста борбен и единствено преку него и Боатенг имавме некаква шанса за гол. За Де Шиљо може некоја преодна оцена и тоа е тоа, другите беа за никаде. Да се надеваме дека ќе се донесе некое засилување бидејќи не изгледа добро работава.

Милан е влезен во гадна говнарија која тешко ќе може да се извлече...ова е мизерен состав !!!! Од 10то место надоле ќе се гура сезонава.Па пичка му матер бе да му ебам на тој Галијани го унаказија клубот

јепес најопасен беше во шеснаесеттик од прекин..... за разлика од нашиот напаѓач Пацини
Тогаш е опасен, а зошто не беше опасен па да скокне и да ја исфрли топката кога дадоа гол? И на него му е местото во одбрана не во шеснаесетник има кој да биде таму.

575014_484380294905719_470112746_n.jpg

"Касано неблагодарно срце"

Важно циганчињата си ги наместиле фризурите ебаве говедата неспособни, ебаве. Вошки едни !!

пс. Пиво за тој прв што ќе ми ја најде сликата Cassano Cuore Ingrado !

ќе има живци кинење сезонава со инвалидиве!:tapp:
Кога Берлускони и Галиани не си кинат живци ... ја ич не се замарам... не ги ни глеајте уопште..незнам Телма зашто плаќа за 3 преноси,доволно е само една утакмица таа што игра Јуве ...све друго е бедотија.

Важно циганчињата си ги наместиле фризурите ебаве говедата неспособни, ебаве. Вошки едни !!

пс. Пиво за тој прв што ќе ми ја најде сликата Cassano Cuore Ingrado !
еден пост над тебе ја стаев :)

Добро бе што беше Јепес крив денес па го хејташ цоекот изигра животна партија Бонера напрај 100 кикса,цела срека на Самдорија беше што Јепес не беше и стрелец....него друго ми е муабетот покрај Запата и Ачерби на клупа ти да го форсираш Бонера...Да го ставаш Фламини да игра прва постава..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom