Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бев оптимиста колку шо можеше да се биде ама сезонава ќе биде How High Part 2 :D

Среќа е што го имаме Антонини, да не беше тој немаше ниту една акција да направат Милан. Јепес беше доста борбен и единствено преку него и Боатенг имавме некаква шанса за гол.
Не се шегувај те молам. :icon_lol:

аууу хахахха што е ова бе ???? хахахаха Олку слабо Милан нема играно кога беше 6-7 место со Фатих Терим ко тренер,жими се.
Алегри ако не ја саботираше утакмицава за да добие играчи плус со јепес и бонера еве на,или тоа или е ретардиран друго нема. А вадењето на Робињо беше ЛОЛ.

Бонера и Анте се гомна веќе нема збор со кој можам да ги навредам,јепес е најголем дибек,итоа безосетен дибек. Ачерби Мексес и Запата којзнае кај се хахаха

Единствена светла точка е Де Шиљо,имаше 3-4 потези што анте и бонера и со моќта на сивиот череп нема да ги направат и имаше центаршут меѓу последните,кој што абате,да абате,ни во најслатките сонишна нема да го испрати.

Галијани црвен ко пипер хахаха ЈЕССС

Кај ми е другарчето нино да внесе малку оптимизам,нино брат јас тебе за испукан те сметав ама кој ги ебе и јас сум од денес оптимист ! :icon_lol: А бога ми со ваков тим кој не би бил ?

Одлични се Б. и Г. само нека продолжат. (y)

Пораз што оди на душа на Алегри.Од старт се виде дека греши со тоа што Бонера и Фламини ги игра пред Запата и Емануелсон.После тоа згреши кога го извади Робињо...единстевниот офанзивен играч уз Боатенг што пробуваше да направи нешто.

овај е дефинитивно најслабиот Милан од ерата на Берлускони...Бонера,Јепес и Антонини се замена за Барези,Малдини и Неста....:facepalm:.... сега се виде кој е Ибра и Чива е заслугата за 10 те гола на Ночерино кој денеска топка не фати сиротиот...
многу јака трансфер политика Касано и 7м за Пацини...кој чека топки од Фламини и Ночерино :facepalm::facepalm::giggle:

Добро бе што беше Јепес крив денес па го хејташ цоекот изигра животна партија Бонера напрај 100 кикса,цела срека на Самдорија беше што Јепес не беше и стрелец....него друго ми е муабетот покрај Запата и Ачерби на клупа ти да го форсираш Бонера...Да го ставаш Фламини да игра прва постава..
Па ќе го хејтам затоа што оди каде не му е местото и направи фаул во напад. На него сите му се животни партии и онаа со Лече кога даде гол за пресврт.

И во поголем дел е виновен Алегри затоа што нема појма од измени само прати тактика, вади напаѓач за напаѓач и не менува ништо никаква офанзива не направи со измените.
Робињо одлично почна во 2 пол он го извади.
Со вакви екипи што играат 4-4-2 и шансата ја чекаат од контра или корнер ќе се мачиме мора да се игра 4-3-2-1 со шпиц напред.

Ночерино-Монтоливо-Констант/Емануелсон
Боатенг/Ел Шарави-Робињо
Пацини

Или да донесат нови играчи или нека го менуваат по што две години форсира едни исти играчи во прв состав.

Не ми се веруе како Алегри неможе да свати дека Милан нема играчи за 4-3-1-2 формација..

прво за утакмицава да кажам дека у право беа повеќето членови на форумов кој што тврдеа дека без ибра играта ќе ни биде потечна, не е ни чудно што и дадовме 4 гола на сампдорија, од кои два ги постигна пато... детето ќе гази сезонава!!

и да, касано со асистенција за интер... си газат они оваа сезона, страва состав направија, доста подобар и од на милан и јувентус, само им фали уште еден напаѓач

И после немаме глупав тренер. :pos:
Робињо го извади а само он играше. Џабе се радувавме на Запата кога цела сезона ќе биде на клупата. :pos:
да се радуваш на запата али да бидеш фан на пескара или на каљари, не знам како може да се радуваш кога си фан на милан, кој до пред два месеца ги имаше неста и силва
--- надополнето: 26 август 2012 во 21:03 ---
Па тоа е брат, све црнци... пола сакати :icon_mrgr:
со пато на чело :icon_mrgr:

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Интер.47602/page-1648#post-5260298

хаха у право се 100%! :pos:
галијани говно едно, пак те насамарија... си го земал ночерино за беспари, али зимаше и уште сто играчи овие три-четири сезони, 5 минути што не заиграа...
--- надополнето: 26 август 2012 во 21:11 ---
сакам и едно болдирано прашање да поставам... кај се сеа тие што кога ибра изјави дека псж е појак од милан оваа сезона, се смееа за како тоа немал победа првите две кола псж?? :X3: :oops:

ПСЖ и 5 кола да немаат победа, појаки се од Милан. На хартија нормално, а на терен не мојме ништо да кажиме. Во секој случај кога ќе се вуигрет тие партали ќе прават. Али ај не е ова место за ПСЖ лесно им е нив.
Од лајнава само Галијани мојт да не истајт. Нека донесит Хернанес/Хамшик Де Јонг и Јоветич. Друго ништо. И Кака аку го сакет толку многу. Тек тогаш ќе можиме да се надигуваме со Интер и Јуве.
Од толку просеци и Монтоливо и Ночерино и Боатенг не можат да дојдат до израз.. Тие кутрите се чуствуваат како најголемите дрва во тимов. За разлика од Бонера и Антонини кој сеа се на седмо небо, и мислат дека новиот Милан ќе се гради врз нивни темели :place:

Алегри крив...и Мурињо,Капело и Гвардиола да седеа на клупата пак ќе беше исто срање.

Алегри крив...и Мурињо,Капело и Гвардиола да седеа на клупата пак ќе беше исто срање.
Сеј, го футна составот, после ко капак со измените напрај тимот да ни е бетар од тој на почеток. Кога веќем почна со Бонера, Фламини и Ел Шарави, и ко виде дека не ојт, на полувреме требаше да направи 3 измени и во игра да ги ставит Запата, Емануелсон и Пацини. Ама изгледа не е толку смотан колку што го правиме, сиротиот сака само да каже колку ни е немоќен тимот. Додуша и да ги погодеше измените ништо не ни гарантираше дека ќе победиме пошо стварно сме мизерија.
Ах уште од почеток најмногу ме болеше за Неста, сега ме болит 10 пати појќе. Зошто, само то не ми е јасно зошто не му го продолжија договорот барем уште една година.. Сега нека играт онаму за некој посран тим. И те како ќе ни се најдеше сега кога ни е најтешко. Како на стабилност во одбаната, така и во изградбата на младиве стопери шо ги зедовме :(

Сеј, го футна составот, после ко капак со измените напрај тимот да ни е бетар од тој на почеток. Кога веќем почна со Бонера, Фламини и Ел Шарави, и ко виде дека не ојт, на полувреме требаше да направи 3 измени и во игра да ги ставит Запата, Емануелсон и Пацини. Ама изгледа не е толку смотан колку што го правиме, сиротиот сака само да каже колку ни е немоќен тимот. Додуша и да ги погодеше измените ништо не ни гарантираше дека ќе победиме пошо стварно сме мизерија.
Ах уште од почеток најмногу ме болеше за Неста, сега ме болит 10 пати појќе. Зошто, само то не ми е јасно зошто не му го продолжија договорот барем уште една година.. Сега нека играт онаму за некој посран тим. И те како ќе ни се најдеше сега кога ни е најтешко. Како на стабилност во одбаната, така и во изградбата на младиве стопери шо ги зедовме :(
untitled.JPG

Си заминаа Неста и Силва, ги купија Запата и Ачерби, играат Бонера и Јепес. Sense? This makes none :icon_lol:

Инаку незнам како може да се нервирате, јас апла се смеев... почнувајќи од потезите на Бонера, фацата на Констант и неговите подавања, последните минути од натпреварот, итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom