Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 14.068
- Поени од реакции
- 23.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се шегувај те молам.Среќа е што го имаме Антонини, да не беше тој немаше ниту една акција да направат Милан. Јепес беше доста борбен и единствено преку него и Боатенг имавме некаква шанса за гол.
Па ќе го хејтам затоа што оди каде не му е местото и направи фаул во напад. На него сите му се животни партии и онаа со Лече кога даде гол за пресврт.Добро бе што беше Јепес крив денес па го хејташ цоекот изигра животна партија Бонера напрај 100 кикса,цела срека на Самдорија беше што Јепес не беше и стрелец....него друго ми е муабетот покрај Запата и Ачерби на клупа ти да го форсираш Бонера...Да го ставаш Фламини да игра прва постава..
За ниедна нема ,не само за таа... 1-0-0-0 формација може...Не ми се веруе како Алегри неможе да свати дека Милан нема играчи за 4-3-1-2 формација..
да се радуваш на запата али да бидеш фан на пескара или на каљари, не знам како може да се радуваш кога си фан на милан, кој до пред два месеца ги имаше неста и силваИ после немаме глупав тренер.
Робињо го извади а само он играше. Џабе се радувавме на Запата кога цела сезона ќе биде на клупата.![]()
со пато на челоПа тоа е брат, све црнци... пола сакати![]()
Сеј, го футна составот, после ко капак со измените напрај тимот да ни е бетар од тој на почеток. Кога веќем почна со Бонера, Фламини и Ел Шарави, и ко виде дека не ојт, на полувреме требаше да направи 3 измени и во игра да ги ставит Запата, Емануелсон и Пацини. Ама изгледа не е толку смотан колку што го правиме, сиротиот сака само да каже колку ни е немоќен тимот. Додуша и да ги погодеше измените ништо не ни гарантираше дека ќе победиме пошо стварно сме мизерија.Алегри крив...и Мурињо,Капело и Гвардиола да седеа на клупата пак ќе беше исто срање.
Сеј, го футна составот, после ко капак со измените напрај тимот да ни е бетар од тој на почеток. Кога веќем почна со Бонера, Фламини и Ел Шарави, и ко виде дека не ојт, на полувреме требаше да направи 3 измени и во игра да ги ставит Запата, Емануелсон и Пацини. Ама изгледа не е толку смотан колку што го правиме, сиротиот сака само да каже колку ни е немоќен тимот. Додуша и да ги погодеше измените ништо не ни гарантираше дека ќе победиме пошо стварно сме мизерија.
Ах уште од почеток најмногу ме болеше за Неста, сега ме болит 10 пати појќе. Зошто, само то не ми е јасно зошто не му го продолжија договорот барем уште една година.. Сега нека играт онаму за некој посран тим. И те како ќе ни се најдеше сега кога ни е најтешко. Како на стабилност во одбаната, така и во изградбата на младиве стопери шо ги зедовме![]()