Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
petar... potqzno e ti so si prais bajram na mozok... ocekuvas cuda a cudo nema oseteno nitu eden id ovie denesni igraci nituedna titula nitu eden do sega ne zaigral za golem tim a ne ni imal.ambicii za neso pogolemo i maednas iskaca galijani vo uloga na dedo mraz gi zgrizuvq da ne ostanat na ulica

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

petar... potqzno e ti so si prais bajram na mozok... ocekuvas cuda a cudo nema oseteno nitu eden id ovie denesni igraci nituedna titula nitu eden do sega ne zaigral za golem tim a ne ni imal.ambicii za neso pogolemo i maednas iskaca galijani vo uloga na dedo mraz gi zgrizuvq da ne ostanat na ulica

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Нормално дека очекувам чуда Димче, и да ги имаме најголемите ѕвезди истото ќе го мислам, едноставно секогаш позитивно гледам на работите, на форумов приметив дека повеќе имаме песимисти, отколку оптимисти, па каков и да е тимот, составен од тебе и твоите другари, јас ќе ве величам како најголеми, реален сум, знам колку сме силни, но како што и напишав погоре, некогаш имињатга не значат многу, а далеку од тоа дека сме тим кој нема сили за титула

Конечно почнува новата сезона на нашиот Милан. Каков е таков е, наш си е. :)
Ајде победнички да почнеме во нашата нова ера.
FORZA MILAN!!!

so im znacese ova za 31vi ?xD
ovie igraci da ne go nosat dresot na milan komotno ispagaat od liga

Ова што го игравме прво полувреме страшно,незнам што гледав 45 минути,одбрана крш,онаков крш сме немале децении.. :)

Бонера-Јепес :pos:
Со овоа докажа Алегри дека е глуп како авионска сајла.
Фламини надвор заедно со двајцата коњи од позади.

Ова што го игравме прво полувреме страшно,незнам што гледав 45 минути,одбрана крш,онаков крш сме немале децении.. :)
Све е крш бе, не само одбраната...

Второ полувреме - чичко пенал за милан и конечен резултат 1-0 ;) мизерија. Немој некој да ми праи муабет од типот почеток на сезона е а у....нема да држи вода..И знам дека одма ќе почнете да пљукате по боатенг, ама дечкото откако е у милан смени 139 позиции, а сега играше у улога на напаѓач, заедно со шарави и ночерино најмногу се трудеше..
п.с не се сеќам кога последен пат биле оволку празни трибините(не земајќи у предвид утакмици од куп).
На крајот од полувремето заслужени свирежи за милан.
едно полувреме не е доволно да се процени каков е тимот, ама погледнете ги бе, немат идеја,немат игра,немаат иницијатива против сампдорија!
апелирам - немојте со муабетите прва утакмица е ово оно... НЕ ИДЕ!

Бонера-Запата
Емануелсон-Фламини
Шарави-Пацини

Ова се 3те измени што треба уште на полувреме да ги направи Алегри.Не ми е јасно зошто се треска од земја со Бонера а на клупа го чува Запата...исто и со Урби-Фламчо.Салото на Мексес како знаат нека го стопат ама мора да игра и он прва постава.

Ужасно прво полувреме.
Нема класичен шпиц (Пацини) кој ќе седи у 16терец барем да повлече еден до два играчи. Фламини не го гледам нигде, Шиљо се плаши да влезе у дуел. Многу се греши при дадавање.
Подобро второ полувреме инаку ваке неиде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom