Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Oficial :
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Yepes, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; El Shaarawy, Robinho.

Аман кој курац 123 годишниов Јепес, стај го Запата...
Ајде сеа уште во прво нек си ја завршет работава и нека ги стајт после и Запата и Ачерби да ги видиме, ама тешко, многу тешко, ич не се за потценување Сампдорија.. Поготово не против ваков Милан.

Уште малку до почетокот на новата сезона за нас и искрено ме фаќа страв. Ваков Милан немам видено. Од ова што ни се случува незнам и како може да се излезе за овие преостанати неколку дена. Се надевам дека и овие играчи што ги имаме ќе направат се што можат па ќе имаме некаква солидна сезона. На нас останува само да навиваме.

Форца Милан

Имињата со кој располага еден тим, понекогаш и не значи многу, 1996/97 имавме тим, страва, па не бушеа кој стигне, дури и старата баба, на Сан Сиро ни рокна шест комада.

http://en.wikipedia.org/wiki/1996–97_A.C._Milan_season

Стравуваме, паничиме, а зошто па да не се надевеме дека токму овој тим ќе биде иднината, која ќе гази, никогаш не се знае.
Точно е дека немаме ѕвезди, но историјата покажа дека понекогаш и истите не ти се потребни, а и ѕвездите се создаваат, па еве ни можност токму тоа да го сториме, да направиме ѕвезди.
Нека ни е со среќа почетокот на сезоната, па шта буде нека буде.

Лелелелее да ти е милина да играш против оваа одбрана на милан, кој од кој поголем идиот и инвалид (освен де шиљо) ....

Ајде нека ни е со среќа сезонава, уште од денес мора за озбилно да се фати све.

И Бербатов ќе ни кидне во Фиорентина изгледа :P

Малце за мотивација момци :D

Со среќа па се читаме после утакмицата !

Пак со иста приказна како минатата сезона ех да им опнат петарда, па да сватат дека Бонера и Јепес треба да се 5 и 6 напаѓачи а не за прв тим. :tapp:

леле одбраната ни е лудница хахахха!
гол секако примаме, а дали ќе дадиме е прашање... а мислам дека и два ќе примиме... и дефинитивно не ја пишам на ова вадачкото ливче :pos:

Јас би го ставил Запата пред Јепес.
Добар избор на Алегри што го стави Фламко прва постава, љубовта моја. :love:

П.С. Бонера очекувам оваа година да е во дрим тимот на Серија А :icon_lol:

Пак со иста приказна како минатата сезона ех да им опнат петарда, па да сватат дека Бонера и Јепес треба да се 5 и 6 напаѓачи а не за прв тим. :tapp:

тажно е тоа што ти брат навиваш за Милан, тажно

Ми се плаче кога ќе ми текне какви златни стопери си имавме лани :place:
Не ми се верува дека дојде време Јепес и Бонера да ни се прв избор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom