Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Simon Poulsen потпишал за Sampdoria.
Nuri Sahin на позајмица во Liverpool.
M'Baye Niang е поблиску до Everton.
Немоземе да се избориме да потпишеме со играчите за кои бевме заинтересиранил

Поулсен да го земеа ќе немаше некој да не го пцуе Галијани, за Сахин ниту започнаа преговори да водат, а Ливерпул за едногодишната позајмица ќе плати 5 милиони евра и не знам дали имаат можност за откуп во договорот за договорена сума.

Алегри се заканил дека ако не му донесат квалитетни засилувања до крајот на преодниот рок ке си поднесе оставка.

Кога пишав за Поулсен мислев на Кристијан, добро е што потпишал со Ајакс да не се залетаа нашите, овај Симон не го имам гледано....

Алегри се заканил дека ако не му донесат квалитетни засилувања до крајот на преодниот рок ке си поднесе оставка.

ново движење ќе формира - occupy San Siro/Milanello.... на крај пак ќе му ја затнат устата со кака и некој просек.

Кога пишав за Поулсен мислев на Кристијан, добро е што потпишал со Ајакс да не се залетаа нашите, овај Симон не го имам гледано....
Па со Симон не поврзуваа, не со Кристијан... Овој Симон е лев бек од АЗ Алкмар, слободен агент беше летото, на европското беше добар.

Abbiati
De Sciglio,Bonera,Zapata,Antonini
Flamini,Montolivo,Nocerino
Boateng
Pazzini/EL92,Robinho

Незнам колку разбравте ама од оваа сезона на клупа сите тимови ќе имаат по дури 12 играчи.
Што значи многу опции за комбинаторики, поголем одмор за оние ѕвезди и репрезентативци кои играат 50+ натпревари годишно како и шанса за оние младите од примавера да добијат солидна минутажа кога е мечот веќе решен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom