Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Разликата помеѓу Балотели и Пато е тоа што едниот изиграва мајмун на теренот не знаеш како е расположен во секој момент може да добие црвен, а другиот е стаклен ни за него не знаеш дли следниот натпревар ќе биде спремен инаку и двајцата да се ок има да бидат најдобри напаѓачи. ;)

Вториот гол на Балотели ме потсети на овој гол на Пато.

Леонардо изјави дека ПСЖ веќе имал договорени услови со Силва и неговиот агент, но потоа не се договориле со Милан !!

Kако беше она, Силва не е ништо крив, Берлускони се прае ова, Милан го тераат да иде у ПСЖ ???

Циган !!

Искрено ме фака страв, Јуве се засилија со двајца да не речам проверени играчи, ние само со Монтоливо, и по се изгеда ќе се продават Силва.. Нема да ми биде криво доколку тие 50 милјони се искористат максимум, еден саглам стопер, еден надежен, лев бек и еден средина. Наредна сезона најмногу се надевам на Ночерино и Монтоливо, се надевам дека нема да разочараат, па колку толку со уште еден подобар во средина ќе може да се држиме некако во Сериа А. За ЛШ ќе почекаме да умрит Берлускони.

И кој кур Силва се договарал со ПСЖ, нек ојт во Сити за Балотели, Коларов и 25м. Имаше мислам Манчини изјави дека е спремен да дајт дупло поќе од понудата на било кој клуб за Силва.

Само ќе кажам „Браво за тоа што го доведоа Монтоливо.Ако продолжи вака да игра, немаме мака.Браво Галијани, браво за тебе уште еднаш :cuc:

Ама не мора да значи тоа дека треба да ни го продадеш Силва ;)

леле со барњани, калдерон и дерозан ќе газат!

Честитки. Со доведувањето на Монтоливо во своите редови мислам дека најдовте замена за маестро Пирло. Само да остане во оваква форма и во Серија А
што и не ти одговара многу тебе :icon_lol:

Искрено ме фака страв, Јуве се засилија со двајца да не речам проверени играчи, ние само со Монтоливо, и по се изгеда ќе се продават Силва.. Нема да ми биде криво доколку тие 50 милјони се искористат максимум, еден саглам стопер, еден надежен, лев бек и еден средина. Наредна сезона најмногу се надевам на Ночерино и Монтоливо, се надевам дека нема да разочараат, па колку толку со уште еден подобар во средина ќе може да се држиме некако во Сериа А. За ЛШ ќе почекаме да умрит Берлускони.

И кој кур Силва се договарал со ПСЖ, нек ојт во Сити за Балотели, Коларов и 25м. Имаше мислам Манчини изјави дека е спремен да дајт дупло поќе од понудата на било кој клуб за Силва.
вака милан ќе биде дупла појак него со силва!
замисли и бар за 20 милиона да земат некој добар и проверен дефанзивец :vozbud:

добра фантазија :icon_lol:

и да, ќе забораев да спомнам дека го делам мислењето со марли за балцарети.
дечкото е must buy

Ако ова е точно што изјави Леонардо за Силва, тогаш многу ме разочарал Силва. Барем немораше да мрси муда дека сака да биде икона како Малдини.
У сваки случај ако се продаде 100 пати подобра понуда би имало од Сити него ли ПСЖ.

А дека ќе се изгуби на квалитет у одбрана тоа е друга тема. Од 45м. ќе се искориста само 10 за Силвестри. Веќe видено :tapp:

Ако ова е точно што изјави Леонардо за Силва, тогаш многу ме разочарал Силва. Барем немораше да мрси муда дека сака да биде икона како Малдини.
У сваки случај ако се продаде 100 пати подобра понуда би имало од Сити него ли ПСЖ.
се освестил дека неможе да биде легенда како малдини
уствари тоа би го остварил само во флуминенсе, али штета за него што си замина од таму :)

А дека ќе се изгуби на квалитет у одбрана тоа е друга тема. Од 45м. ќе се искориста само 10 за Силвестри. Веќe видено :tapp:
Ехејјј....икона ко Малдини.Малдини гарант понудите за плата од 90 милиони ги одбивал без око да му трепне, а не ко овај болесников ;)

само едно треба да ви биде јасно - се се врти околу парите и ако си замине силва од милан ќе биде поради тоа и не треба да му се замерува!

Само ќе кажам „Браво за тоа што го доведоа Монтоливо.Ако продолжи вака да игра, немаме мака.Браво Галијани, браво за тебе уште еднаш :cuc:

Ама не мора да значи тоа дека треба да ни го продадеш Силва ;)

и јас тоа го мислам Монтоливо ќе биде одлично засилување ако продолжи вака..ќе ни фале лев бек (Балцарети) и еден во средина(гледам се спомнува многу Дијара по италјанскиве медиуми).

Ако се решиле да го продаваат толку Силва во ПСЖ нека се вклучи и Пасторе во пондата,што кој ку*ац,Пасторе + 35/40 м ,барем ќе покријат една дупка :)

Ако се решиле да го продаваат толку Силва во ПСЖ нека се вклучи и Пасторе во пондата,што кој ку*ац,Пасторе + 35/40 м ,барем ќе покријат една дупка :)
јас викам да му го дадеме силва на сити за харт, компани, коларов и давид силва + 10 милиона :D

Фан клубов е многу интересна ствар. Вчера се плачеше по Силва, денеска тие кои плачеа зборат друго. Тие кои до вчера ги колнеа и урлаа по ГиБ денеска ги фалат за Монтоливо и слично. Има многу упатени луѓе кои разбираат се. Ние тука најпаметни сме, другите сите нафта пијат. И Галијани и Берлускони и ПСЖ и Сити и Леонардо и Барселона...

Како бе Фурца Пасторе и 35 милиони за Силва? :pos: Како Силва за Балотели и Коларов плус 20 милиони? :pos: Цицаат весла ПСЖ и Сити? Глупи се?
Факт е дека напаѓач и играч во навала увек вредел појше од дефанзивец. Ако Силва вреди 50 милиони, по таа логика Балотели преди барем 40. Да ве потсетам дека ако Силва се продаде за таа цифра, тоа ќе биде инцидентна сума. Прва толкава во историјата. А после одлуката на Берлускони, ако се продаде Силва, според мене, тоа ќе биде заради самиот Силва.

Не си правите и вие бајрам со мозокот. Не играте менаџер на компјутер. Па и таму не можеш што сакаш да праиш.
Има многу попаметни и поупатени особи за овие работи од нас тука, затоа не бидите смешни со коментарите. Денеска едно, утре друго..

Фан клубов е многу интересна ствар. Вчера се плачеше по Силва, денеска тие кои плачеа зборат друго.
Може случајно се пронајдов у постов може и не :) ама
Бев против продажба на Силва затоа што веруев дека сака да остане а Берлускони дека сака да го продаде. Несакав ни да помислим дека Силва би сакал трансвер у ПСЖ. Е сега денеска излага Леонардо со изјава дека бил договорен со Силва. И како да реагирам после ова кога еден од омилените играчи испаѓа говедо и лаком г'з за пари ?
Свеедно ли ти е тебе ?
И да остане во Милан и да игра на исто ниво, ако е вистина ова што го кажа уомо ди мерда нема да го гледам со исти очи како лани ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom