Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
така е нинович, ако го земат величе шилимулиликовски, боатенг си оди.
ако го земат ванчо шиков, тиаго силва си оди.
ако го земат муарем муарем, ибра си оди.

и не го споредувај милан со тимови како јунајтед, арсенал и сл. милан ис уан биг хепи фемили :)
башка и милан нема да го киднапира алкатрана ако го земе. како што тоа беше случајот со фабрегас и пике.

Ааа ти се еден од овие смешните значии... Многу си занимлив човеЧе. :D Просто, ме уби у појам.

Алкантара сака да остане во Барселона и тоа го има изјавувано многупати. Може само да биде присилен од Барса ако е дел од трансфер за Тијаго Силва. Затоа реков дека ќе сака назад кад-тад. Дете на Барса, познато ни е како се однесуваат тие.

Она горе, обидот за сарказам врска ти нема, затоа што си ја промашил поентата начисто. Сега шетај.

ибрахимович ви е кака*, дрогба и силва (давид) у еден играч

*наравно, не овој кака, него оној од 2007
Морам да ти реплицирам на ова
Да беше Ибра тоа што го наброи, ќе беше најдобар стрелец у ЛШ, Милан ќе беше шампион у ЛШ (Кака сам го однесе Милан до трофејот таа година) и на крај единствен играч подобар од кака 2007 е Роналдињо 2006-07.

Силва и Ибрахимович не ги продаваат тоа е сигурно. Ибрахимович цела сезона игра со Робињо и Емануелсон у напад ја незнам што очекувавте да напраи у Лига на Шампиони. Кака у 2007 го имаше пред себе Инзаги а позади него Сидорф, Пирло и Гатузо. Меси кога освои играше у напад со Виља и Педро а позади ги имаше Чави, Иниеста и Бускетс. Милито ги имаше у напад Ето и Пандев ( Пандев супер изигра) и Снајдер така да не е сеедно со кој ќе играш. У НБА што играат 5 играчи па неможе еден играч сам да го влече тимот не па у фудбал што се 11. Да беше до еден играч тогаш оваа сеозна требаше Арсенал да освојат двојна круна али не испадна така.

Морам да ти реплицирам на ова
Да беше Ибра тоа што го наброи, ќе беше најдобар стрелец у ЛШ, Милан ќе беше шампион у ЛШ (Кака сам го однесе Милан до трофејот таа година) и на крај единствен играч подобар од кака 2007 е Роналдињо 2006-07.
јесте да беше ненормален таа сезона, али неможеш да го игнорираш тоа што малдини беше избран за најдобар дефанзивец таа сезона, а сидорф за најдобар играч од средниот ред!
да не ги споменуваме пирло, неста, гатузо, пипо и тн

сакав да ти нагласам дека ибра ти е најкомплетниот напаѓач на денешницава!

и овај ален или како и да е, многу е интелегентен дечкото... уште кога ми поверува дека торино тренираат со легендите на клубот... којзнае да му кажев дека тренираат со играчите од овие години:

dwcaop.png

можда и за тоа ќе ми поверуеше, кои патем се загинати у слична авионска несреќа како таа на манчестер....

(y)

Sidorf pred potpis so Botafogo? o_O

Иносенти МОТМ.Како игра алал да му е и назад покрива и напред се труди да помогне стварно добар играч.
Кај нив добар е тој Лонго и тие црнците колку сила имаат у пм:вонзем:
Десоле убедливо најслаб кај нас, нонстоп мајмун го прават
Едит:Ако има полош играч од тој десоле(левиот бек), нека се пријави под хитно.4 гола примивме 4 од негова страна од кој 2 во продолженија...
Џабе 120 мин трчаат другите кога овој волов незнае ни да скокне ни да затвори...Страшно

Греота, не заслужија вака да изгубат...за иносенти убаво ви пишав поназад таму :)

Ааааааа последна минута :)
Де Скиљо многу е добар и брз, ако продолжи вака ќе го седни Абате на клупа. Галијани имаше изјава дека неколку ќе бидат земени во прв тим, незнам кои се ама Иносенти е за прв тим можи да му се даде минутажа на небитни натпревари. Во одбрана Ели ме бендиса како игра и напад Коми е добар, изгледа и тој ќе оди во прв тим.

а како изигра хотор?
исто така и кристанте, ели, валоти и ганц

Играше тој хрватот од Челзи што го земале ??
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 23:57 ---
Највеќе ми остави впечаток овој играч.

Добар или лош ?? :)

Црнчето го чекаат со годиништа више да стане играч го земаа пред 2-3 сезоне ако не се лажем !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom