Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Јас па читав дека Барбара ќе го преземи клубот. :icon_mrgr:
Епа нека продадат 30% од клубот барем нема да имаат проблеми за пари за трансфери, ем со тие 500 мил ќе се откупи стадионот или ќе се изради нов ваќа се повеќе ќе пропаѓа во долгови со даноците.

Мхм,и што ќе продаде и 30% стариот и што ќе имаме 100 мил за трансфери. (y);)

Ќе се дегенчат цело лето на крај ќе кажат тимот е полн шампиони(тоа што сите такви си отидоа не е важно) најголеми засилувања ни се Ибра и Силва тимот е компетитивен.

И ќе го земат во 5 за 12 Тимошчук или таков некој кромањонец и тоа ќе биде.
Уште една успешна сезона ќе ни претстои.

Ова со шеиков ми прави мерак...поготово со оние 100м за трансфери.Сега веројатноста дека стариот ќе отстапи и 1% од тимот е 0,01% ама додека постои наше е да се надеваме.:D
За Тимошчук немам ништо против да дојде....Тимошчук > Мудингаи и остали избеглици.

Каков шеик бе мрднати :D
оваа песна ќе му ја пее берлускони
:icon_lol:

а балѕарети ако дојде :drk:

сезонава треба да ги вратат следниве играчи:

http://en.wikipedia.org/wiki/Simone_Romagnoli

http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Fossati

и да им дадат некоја шанса или па ромањоли да го остават уште една сезона у пескара па да видиме како ќе игра у серија а
а инаку прочитав на еден форум дека земан изгледа ќе си го влечка со него. пошто минатата сезона бил тренер на варезе и оваа сезона си го зема у пескара, а се споменува и дека ако оди во рома ќе си го земел пак :)
а добро би било да го искористиме за трансфер на верати. детето е барем за еден левен над сите италијански млади играчи!

клипче од фосати во латина

Само шеиков е спас за нас. Иначе ќе си продолжиме со тројца деструктивци во средина, без плеј и со Ибра во дерби натпреварите каде што Јепес влегол во повеќе шанси за гол отколку тој...

Тој е најреална варијанта. Тие се заинтересирани за Таиво, Руи Коста сигурно дека ќе му даде секаква предност што е до него на Милан и мислам дека ако сериозно загризале за Витсел, реално е да се очекува да го земат.
Сеа одма клипчиња од јутуб ќе почнат да фрчат тука. Витсел го наруши концептот во кој ги имавме Сахин и Стротман и 10 години мирни! :pos:

Епа минатото лето не го земаа за 8 мил оти баш тој натпревар кога Галијани го следеше он промаши пенал епа сега нека даваат 18 мил (13+Таиво) :tapp:

Епа минатото лето не го земаа за 8 мил оти баш тој натпревар кога Галијани го следеше он промаши пенал епа сега нека даваат 18 мил (13+Таиво) :tapp:

Браида го следеше тогаш.

Јас би сакал да ја имам неговата работа. Шетам по свет (посебно Бразил) и за сите играчи во нотес запишувам дека не се добри за Милан. Навистина би можел да го работам тоа. :)

Браида го следеше тогаш.

Јас би сакал да ја имам неговата работа. Шетам по свет (посебно Бразил) и за сите играчи во нотес запишувам дека не се добри за Милан. Навистина би можел да го работам тоа. :)
Браида е како невработен бе,џабе што шета што испунуе тетратки коа Милан сите играчи ги одбива:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom