Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ти изгледа си слаб во разбирањето на постовите, а постот е дека само Хулк моментално за тие пари може да го замени Ибра ако си оди не дека е појак од него. И предложи ти кој може да го замени Ибра за 40 мил ако си голем експерт за фудбал. ;) И нема да пишуваш дека Одуаманди имал големо искуство. :icon_mrgr: :icon_lol:
треба да си луд да размислуваш за продавање на ибра кога тој бар уште три години ќе дава 20+ гола и 10+ асистенции
башка и ибра ќе се продаде да речеме за 30-35 милиона и сигурен ли си дека галијани ќе купи напаѓач за истите пари?

и да, едино ван перси може да го замени ибра.
а тука се и агуеро и руни.

ќе се обидам да бидам кул форумџија и да те опишам за болдираното со слика....

29ct6j8.jpg

:confused:
А Џамче ќе го купиме и ќе биди капитен за инает на Ибра :LOL:
Jaс би го купил и тоа со две раце :pos: .Само не зезајте Мунтари,Месбах,Монтоливо губиме на лепота.. :pos: ќе го враќаме после Бекам!! :pos:

Jaс би го купил и тоа со две раце :pos: .Само не зезајте Мунтари,Месбах,Монтоливо губиме на лепота.. :pos: ќе го враќаме после Бекам!! :pos:
Па ко ќе ти текни дека Страсер се опорави од повредата :pos:

Абе људи ако е озбилна понудата од 40 милиони за Ибра, ја би го дал одма па и за 30 милиони! Чуекот ни донесе 1 скуде фала му, ете си ја фати 30ката и ако не се искористи сеа шансата за година нема ни пола од тоа некој да дава, а не е мала пара она што нудат сеа ПСЖ. Ако се искористат добро парите може да се попунат некои позиции у тимот ;)

:pos: Толку сакате да ни го шитнете? :D :D :D
Нема врска, ние фановите душа даваме Димче да остане во Манчестер. Ако памтите, баш кога сите новинари му се сипаа дека е најголем флоп, типот им одговори со златната копачка. Кога Руни беше тапа цела полусезона тој го влечеше тимот на грб.Го реши Ливерпул со хет трик, реши уште два-три клучни меча за титулата и таа сезона сите голови му беа кој од кој поубав, само што Руни и Чичарито изградија партнерство.

Седи на клупа затоа што не одговара на тактиката на стариот и тоа е тоа, нажалост, после таа сезона Дими е херој кај фановите, ви реплицирав само да ви кажам дека не ви е лоша опција и дека секој хејт кон него е неиздржан и е само напамет зборење. За во тандем со Ибра измислен е :) позз

Нема врска, ние фановите душа даваме Димче да остане во Манчестер. Ако памтите, баш кога сите новинари му се сипаа дека е најголем флоп, типот им одговори со златната копачка. Кога Руни беше тапа цела полусезона тој го влечеше тимот на грб.Го реши Ливерпул со хет трик, реши уште два-три клучни меча за титулата и таа сезона сите голови му беа кој од кој поубав, само што Руни и Чичарито изградија партнерство.

Седи на клупа затоа што не одговара на тактиката на стариот и тоа е тоа, нажалост, после таа сезона Дими е херој кај фановите, ви реплицирав само да ви кажам дека не ви е лоша опција и дека секој хејт кон него е неиздржан и е само напамет зборење. За во тандем со Ибра измислен е :) позз

За во тандем проблемот е што ќе го замени Ибра... :D Таква ни е политиката :sneaky:

Ибра мометално е премногу важен за милан за да биде продаден. Ѕвер е. Игра како CF, SS, AMF истовремено. Цела сезона тој го водеше милан, сите кои повредени кои леви. Целата тактика беше да му се даде топката на Ибра и тој да сврзе акција. А и 80 % од акциите завршуваа со шанса за гол. Премногу е добар за да биде продаден сега кога се гради нов Милан. А и кој би можел да го замени Ибра? Бербатов, Тевез , Хулк, Агуеро се две класи под него.... Едина споредба би била со К. Роналдо и Меси
Па што ако по две години не земи милан пари од него, за тие две години јас мислам дека ќе изигра уште подобро него било кога.
Туку ако веќе се нема пари па треба да се продава мислам дека е најдобро да се продаде Боатенг (многу склон на повреди од 36 има 14 утакмици, а вгодина може да е и полошо) и Робињо.....
Од нив можат да земат најмногу 40 милиони.... Нека го купат Хернандес/Сахин/ТЕВЕЗ за 25, Штротман за 8, Деде за 10, Дидач + 10 = Алба
и имаме топ тим за серие а
абиати
де шиљо деде т.силва алба/емануелсон
штротман
Монтоливо Ноче/Мунтари

Хернандес/Сахин/ТЕВЕЗ

Пато/касано/елшарави
Ибра

и у право си за бербатов, многу корисен играч е. е сеа дека не вреди 40 милиони колку што го земавте, не вреди
инаку за напаѓач 10+ асистенции у просек по сезона, а не толку стандарден е топ
со ибра би биле топ тандем, а зад нив касано

и да, многу убав аватар имаш. ме потсеќа на оној тим што негувате да го викате шити или како и да го викате.
се исмејававте со тој тим неколку сезони и на крај да ви го збибери агуеро у 5 до 12 :cuc:

и оној црвенковски на клупа што ви е што изјавуваше дека додека бил жив тој тим немало да освои титула. :facepalm: не знам дали си ја демантираше таа изјава или дали и се извинил на хетеро половината во манчестер...
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 03:27 ---
и дај не си прајте фантазии дека милан ќе го продава ибра.
галијани ни најмалку не е ретардиран како некои членови тука за да размислува за продавање на ибрахимович.
да не беше ибрахимович, оваа сезона би биле како интер или како ливерпул у англија. со еден збор - м и з е р и ј а
ибрахимович ви е кака*, дрогба и силва (давид) у еден играч

*наравно, не овој кака, него оној од 2007

и у право си за бербатов, многу корисен играч е. е сеа дека не вреди 40 милиони колку што го земавте, не вреди
инаку за напаѓач 10+ асистенции у просек по сезона, а не толку стандарден е топ
со ибра би биле топ тандем, а зад нив касано

и да, многу убав аватар имаш. ме потсеќа на оној тим што негувате да го викате шити или како и да го викате.
се исмејававте со тој тим неколку сезони и на крај да ви го збибери агуеро у 5 до 12 :cuc:

и оној црвенковски на клупа што ви е што изјавуваше дека додека бил жив тој тим немало да освои титула. :facepalm: не знам дали си ја демантираше таа изјава или дали и се извинил на хетеро половината во манчестер...

Не беше 40, 30 беше. :) А за другово епа јебига, haters gonna hate :D

треба да си луд да размислуваш за продавање на ибра кога тој бар уште три години ќе дава 20+ гола и 10+ асистенции
башка и ибра ќе се продаде да речеме за 30-35 милиона и сигурен ли си дека галијани ќе купи напаѓач за истите пари?

и да, едино ван перси може да го замени ибра.
а тука се и агуеро и руни.

ќе се обидам да бидам кул форумџија и да те опишам за болдираното со слика....

29ct6j8.jpg
Ти како дете од 16 години си треба да и ти си луд за да не разбираш дека овоа е муабет според шпекулациите кои се шират и давам мислење кој би можел да дојде на негово место кој играч е со такви каратеристики ем ЦМ ем десно крило и добар асисент а не дека сакам да се продаде Ибра и не го јас зема со мене да го однесам на шутка да го продавам разбра ли? И така ајт не ме цитирај веќе по шо ми е преку глава од контраши ако си имаш мислење пиши си го. И за мислењето за Одуаманди една слика како кул форумџија. :icon_lol:
aG4yJ.gif
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 11:26 ---

AC Milan president Berlusconi explores UAE investment with Sheikh Mohammed :icon_lol:

Убаво пиша Неше погоре.. И јас се согласувам со тоа. Ако некој више мора да се продаде јас сакам, а и мислам дека тоа ќе биде Ибрахимович. Ѕвер е да, ама сигурен сум дека доколку пристигне толкава понуда, Милан ќе ја прифати без око да им трепне. Квалитетот му е недискутабилен, ама и сами знаеме какви се проблеми може да направи Ибрахимович, поготово сега кога нема некој јак авторитет во соблекувална и после тие изјавите што ги даваше како бил разочаран во проектот на Милан. Мислам дека тоа го налути Берлускони и ако продава, ќе го дае Ибрахимович. Ќе земат после него некој напаѓач сигурно, мислам дека ќе се среди Милан и без него.
Ако го договорат Деде, тоа значи дека Силва си оди, со тоа што Деде нема да може да игра за Милан пред јануари.

Алкантара не ми е некако за земање. Вистина е талентиран, ама тој е и од тие плачковци кои кад-тад ќе почне да плаче дека сака назад во Барселона.

И за мислењето за Одуаманди една слика како кул форумџија. :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 44355
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 11:26 ---
дал да плачам ил се смејам o_O

Убаво пиша Неше погоре.. И јас се согласувам со тоа. Ако некој више мора да се продаде јас сакам, а и мислам дека тоа ќе биде Ибрахимович. Ѕвер е да, ама сигурен сум дека доколку пристигне толкава понуда, Милан ќе ја прифати без око да им трепне. Квалитетот му е недискутабилен, ама и сами знаеме какви се проблеми може да направи Ибрахимович, поготово сега кога нема некој јак авторитет во соблекувална и после тие изјавите што ги даваше како бил разочаран во проектот на Милан. Мислам дека тоа го налути Берлускони и ако продава, ќе го дае Ибрахимович. Ќе земат после него некој напаѓач сигурно, мислам дека ќе се среди Милан и без него.
Ако го договорат Деде, тоа значи дека Силва си оди, со тоа што Деде нема да може да игра за Милан пред јануари.

Алкантара не ми е некако за земање. Вистина е талентиран, ама тој е и од тие плачковци кои кад-тад ќе почне да плаче дека сака назад во Барселона.
така е нинович, ако го земат величе шилимулиликовски, боатенг си оди.
ако го земат ванчо шиков, тиаго силва си оди.
ако го земат муарем муарем, ибра си оди.

и не го споредувај милан со тимови како јунајтед, арсенал и сл. милан ис уан биг хепи фемили :)
башка и милан нема да го киднапира алкатрана ако го земе. како што тоа беше случајот со фабрегас и пике.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom