- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа пред 4-5 кола се` беше во наши раце, сега сами сме криви. Не е изгубено сеуште ништо ама е сведено на минимум.http://www.goal.com/en-us/news/86/i...ack-abate-everything-is-in-juventus-hands-now
AC Milan fullback Abate: Everything is in Juventus' hands now
Имаат проблем со мотивацијата...Премногу се мотивираниЈа единствена шанса глеам кај Лече и Каљари, со ваквите екипи се мучи Јуве цела сезона, сеа периодов све дерби им беа, све тешки утакмици, а таквите ги решава лесно Јуве цела година за разлика од босиве екипи !!
Имаат проблем со мотивација момците на Конте во ваквите мечеви, но што дека кога нашиве се ќори, па не ни очекувам ни мие да ги добиемо сите мечеви до крај !!
23 години има. Рано му е, има време за докажвање и прераснување во класа стопер. А и на добар пат е да биди за некоја година.Може не е ама фудбалер кој што треба да ги брани боите на Милан сигурно не е.Наместо тој и Грангвист, нека го земат незнам...Пике.Можи барам премногу, ама тие се играчи што му личат на Милан.
Кој има 23 години23 години има. Рано му е, има време за докажвање и прераснување во класа стопер. А и на добар пат е да биди за некоја година.
ТиКој има 23 години?
Иначе доста више со судииве,да ги искористеа зицерите ќе имавме 2-0 ‘‘конфорно‘‘ водство...
Ти
Ачерби кој да има![]()
Аааа даАа,јас мислев збориш за антиталентот Гренквист!![]()
![]()
Има нешто и у ова.Алегри е највиновен само заради тврдоглавоста да ја игра таа глупа и нелогична 4312 формација без класичен треквариста.
1.Ачерби е стандарден стопер и еден од најнапредуваните играчи ова сезона во Серија А.Не Капело него господ да се симне со овие играчи нема да извади подобри резултати од Алегри па што сака нека биде.Треба да се купат класа играчи за лев бек,средина (минимум 2 играчи) и напаѓач место Пато па ако не ја бива тогаш работата нека го шутнат Алегри и нека го земат Капело.Џабе ќе ни биде нас Капело кога како можни засилувања се шпекулира дека ќе бидат Ачерби (10 резерва во Киево),Траоре што игра во некое село во Франција и Монтоливо што на секои 2 утакмици се повредува.
Во денешниов фудбал веќе форите што ги прават ќељавите не успеваат.Во денови кога се фрлаат над 50м за играч они на тие потези одговараат со играч од 0 евра и после Берлускони сакал офанзивно да му игра тимот против Барса.(курац)Ако летово останеме на овие трансфери што сега се спомнуваата 1/4финалето од годинава ќе го сањама наредни 5 години.
п.с Единствено ми е криво што оваа сезона не го видов комплетниот тим на 3-4 утакмици во серија.
Па освен Боатенг и Касано (првиот пропушти многу утакмици а вториот скоро цела сезона) кој очекуваш да игра на таа позиција бе пријател?Алегри е највиновен само заради тврдоглавоста да ја игра таа глупа и нелогична 4312 формација без класичен треквариста.