Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
им ебам мајката у пичка, таман годинашниов го купив, они нов извадија :mad:
Тоа и ја се нервирам, што свака сезона промени има... Затоа ќе си земеш бел, обично кај белите линија две само има измени :D

Тоа и ја се нервирам, што свака сезона промени има... Затоа ќе си земеш бел, обично кај белите линија две само има измени :D

бел е ама линијата иде сеа обратно, од || иде во = :mad:, среќа шо Боатенг ќе биде тука и догодина па нема да иде тотално фира :D

бел е ама линијата иде сеа обратно, од || иде во = :mad:, среќа шо Боатенг ќе биде тука и догодина па нема да иде тотално фира :D

Ја па не памтим од кога сум земал дрес со име, задњо тој Фантом:love: што ми го купи :love: од Роналдињо од кладбата :love:, иначе си купувам празни, шо знам некако по фенси ми се !

Имам само од Шевченко со име, и имав еден од Малдини ама ми го дигнаа од жица !
--- надополнето: 24 април 2012 во 19:28 ---
Иначе прочитав дека Аквилани има 23 настапи до сега а треба да има 25 за да биде откупен, и немал да игра до крај на сезона и ќе го врателе у Ливи, пошто ако ги напрае тие 25 морало да се откупи !!

Ја па не памтим од кога сум земал дрес со име, задњо тој Фантом:love: што ми го купи :love: од Роналдињо од кладбата :love:, иначе си купувам празни, шо знам некако по фенси ми се !

Имам само од Шевченко со име, и имав еден од Малдини ама ми го дигнаа од жица !

абе и мене прв ми е со име, имам два празни, сакав од Касано или Абате, ама на тезгата од кај што ми го донесоа (нормално дека е чкарт:icon_lol: ) само од Ибра, Боатенг и Силва имале. Kaко и да е, две недели го неам соблечено, полиестер цигански смрдам на пот, кур ме боли ! :icon_lol:

Мене овогодинешниов ми го донесоа од Италија, многу си го сакам и не го изнаносив асално што се вика, а и 70 евра го платив, се мислим овој годинава да го прескокнем, освен ако не фатим спортска :icon_lol:

абе и мене прв ми е со име, имам два празни, сакав од Касано или Абате, ама на тезгата од кај што ми го донесоа (нормално дека е чкарт:icon_lol: ) само од Ибра, Боатенг и Силва имале. Kaко и да е, две недели го неам соблечено, полиестер цигански смрдам на пот, кур ме боли ! :icon_lol:
Боатенг, Силва? :eek:
Ау што сречко си, камо да најдем ја некој дрес од овие двајца, овде кј нас има само од Пато и Ибра, а ниеден не ми е омилен и не земам... А и у СК у фан шопот у трговски барав и таму имаше само од Ибра и Пато летоска (n)

Јас пак само на една тезга имам видено чкарт дрес од Милан, само боите му беа погодени на него, и реков ќе го купвам, ама ко го свртив 22 Кака :facepalm:
Кај да се свртам дересој од Барса и Реал, од Милан не можам да најдам. А 100 евра не давам за оргиналон, до кај 1000че да се најт нешто.
Сега нареден месец ќе ојме Скопје од нашкола нешто, ќе не остает да прошетаме низ Рамстор ваљда, за шо пари мојт да се најт? Или негде на друго место?

Шо е со Робињо? Некоја повреда или тренерска одлука? Не е во повиканките па затоа прашувам, за Сидорф ку*о не ме боле.. :D

Reports emerging that Robinho and Seedorf were left out of the squad list, because Allegri isn't satisfied with their recent performances.

Јас пак само на една тезга имам видено чкарт дрес од Милан, само боите му беа погодени на него, и реков ќе го купвам, ама ко го свртив 22 Кака :facepalm:
Кај да се свртам дересој од Барса и Реал, од Милан не можам да најдам. А 100 евра не давам за оргиналон, до кај 1000че да се најт нешто.
Сега нареден месец ќе ојме Скопје од нашкола нешто, ќе не остает да прошетаме низ Рамстор ваљда, за шо пари мојт да се најт? Или негде на друго место?

Фан шоп на Железничка имаш и 3 фан шопа у ГТЦ,Рамстор нема ништо.
Контактирај ме ПП пред да одите ќе ти објаснам подетално каде се наоѓаат.

Шо е со Робињо? Некоја повреда или тренерска одлука? Не е во повиканките па затоа прашувам, за Сидорф ку*о не ме боле.. :D

Reports emerging that Robinho and Seedorf were left out of the squad list, because Allegri isn't satisfied with their recent performances.

Мене пак за Робињо курот не ме болит, се молам завчера тоа да му беше последна утакмица во дресот на Милан, и нашиве да се паметни да направат една замена Робињо-Гансо, нема што да изгубат.

Многу слаба форма на Робињо лани беше одличен оваа сезона е за никаде Касано да се врати во форма само пополека и нека го даваат летоска поарно а тоа за трампа со Гансо одма би се нафатил да е до мене :).Мора да има потпора во нападот Ибра не може сам и кога го нема Боатенг нападот ни е за никаде незнам зошто Алегри не му дава шанса на Меркел добро игра може да се снајде позади напаѓачите подобро од Емануелсон кој е роден за крило.

И лани од почеток се мачеше со реализацијата, повеќето голово што ги постигна беа на 2:0, можеби донесе неколку важни бодови, но не е доволно за еден играч како него. Една единствена причина не можам да најдам за да остане во Милан. Ел Шарави стекнува искуство, многу е млад, и секоја една минута што ја изигра сезонава ја изигра подобро од Робињо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom