Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ibra ke bide izoliran,ke go cuvat dvajca valda,,,mislam deka Boa ili binjo najmalce eden gol ke davat..ne bilo prolem napadot ova sezona,ama Antonini vs Mesii :(

Е шо на гости ли играме па со белите, треба Барселона да е со црните гостински дресови.

Сонував конечен резултат 1-0. Стрелец Робињо.
Деновиве главна окупација ми е со која постава ќе излезе Алегри и каква тактика треба да поставиме.
Изгледа и немам некој социјален убав живот, а и плус кладен сум на неколку места...

Aj замислите да пбедиме со гол на Анте/Бонера хахахха, ќе биде тоа за паметење.
Како и да е мора да се победи вечер, мора да се докаже дека ова е Милан ни Барса не може да го сопре, гол никако не смее да се прими најмаце 0-0 да заврши ако не можеме да издвојуваме победа. Барса од почеток ќе проба да напаѓа, но ако сме малце умни и стпливи можеме да ја земиме играта во наши раце :icon_lol::icon_lol:
И да со 0-0 можеби ќе се задоволам со оглед на составот, но со изгуба не се задоволувам како повеќето овде „од најдобрите ќе сме испаднеле“, Барса можеби се најдобри но не се непобедливи!!!
Сега уште составот да излезит
Ајдееееее одиме на победа, почнаја да се одбројуваат минути и секунди едвај чекам.

едит: Влегвам во фан клуб Барса и си помислив ја згрешив темата во фан клуб јуве ко да сум влегол исто :pos: На кое ниво паѓаат...

Очекувам Зедорф да распали со тие неговите балерини. :D

Добар состав, Аквилани влегува на местото на Седорф (се надевам ќе изигра квалитетно прво полувреме) во второ полувреме и еден топ во голот на Валдес ;)

Subs: Amelia, Yepes, Mesbah, Aquilani, Emanuelson, Maxi Lopez, El Shaarawy.

Клупата е одлична според мене !

Ајде момци со среќа па се читаме после натпреварот !

ФОРЦА МИЛАН !

VRzfM.jpg

Ибра, за да си ја крунисаш кариерата, однесни не во Монако и Минхен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom