Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Дали знае некој кој е најдобриот кафич за гледање на утрешниот натпревар? Само немојте да одговорите Irish Pub зашто таму се премали телевизорите. Благодарам однапред
Irish Pub

Дали знае некој кој е најдобриот кафич за гледање на утрешниот натпревар? Само немојте да одговорите Irish Pub зашто таму се премали телевизорите. Благодарам однапред
Мислам дека во Еспресо кафичот ќе се собираат ... се мислам дали да идам ....

Многу сум лабав за утакмицава..едноставно ќе уживам ..воопшто нема да се замарам ако изгубиме,губиме од најдобрите...се што е повеќе од пораз е премија за нас утре...видете им го само составот.само абидал им фали...ние крпени у пм..не се замарајте многу со ЛШ...ако веќе ја поминеме Барса некако,тогаш можеме да целиме кон Минхен..сеа за сеа гледам само Скудетово да го земеме :)

Ви еб*м пи*ките се понашате ко за Гетафе да навивате, најаки биле па и да изгубимо големи муда !!

Епа големи е , за мене е, незнам за вас, и утре ќе бидем пред телевизор со дрес и шал на мене и ќе вриштим викам и пцуем цело маало да ме слуша !!

Meersseman: "Pato underwent the first tests, which were mainly neurological. But the results are already positive and encouraging."

Мурињо: Милан - Барселона? Надевам се дека нема да има грешки на судиите. :pos: (y)

1-1,za 500 den samo za inaet na kladilnicive..pa upm ova e milan 7 tituli vo ovaa najjaka liga !!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom