Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Дали знае некој кој е најдобриот кафич за гледање на утрешниот натпревар? Само немојте да одговорите Irish Pub зашто таму се премали телевизорите. Благодарам однапред
Irish Pub

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Дали знае некој кој е најдобриот кафич за гледање на утрешниот натпревар? Само немојте да одговорите Irish Pub зашто таму се премали телевизорите. Благодарам однапред
Мислам дека во Еспресо кафичот ќе се собираат ... се мислам дали да идам ....

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Многу сум лабав за утакмицава..едноставно ќе уживам ..воопшто нема да се замарам ако изгубиме,губиме од најдобрите...се што е повеќе од пораз е премија за нас утре...видете им го само составот.само абидал им фали...ние крпени у пм..не се замарајте многу со ЛШ...ако веќе ја поминеме Барса некако,тогаш можеме да целиме кон Минхен..сеа за сеа гледам само Скудетово да го земеме :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ви еб*м пи*ките се понашате ко за Гетафе да навивате, најаки биле па и да изгубимо големи муда !!

Епа големи е , за мене е, незнам за вас, и утре ќе бидем пред телевизор со дрес и шал на мене и ќе вриштим викам и пцуем цело маало да ме слуша !!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Meersseman: "Pato underwent the first tests, which were mainly neurological. But the results are already positive and encouraging."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Мурињо: Милан - Барселона? Надевам се дека нема да има грешки на судиите. :pos: (y)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
1-1,za 500 den samo za inaet na kladilnicive..pa upm ova e milan 7 tituli vo ovaa najjaka liga !!!!!!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Сонував како тепаме 1-0 со гол на Макси во 80+ мин. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom