Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ги извади од патики

Кога ќе ми текне дека јувенташите се палеа на ‘‘балет‘‘ потегот на Пирло :pos: Ако го има и моментот кога Барзаљи лазеше како бебето од baby‘s day out ставете го ... :D

Јас за такви ги мислев поголемиот дел од фановите на Арсенал ама тие за овие се злато.Уште кога ќе видиш дека ЧИСТ гол споредуваат со ОФСАЈД ситуација се ќе ти стане јасно.
Брат стварно за греота се, ја мислев дека има барем некој асален ама денес се уверив дека сум у голема заблуда. Сакам само да ми кажете за следно коло дали се враќаат Боатенг и Ибра?

Брат стварно за греота се, ја мислев дека има барем некој асален ама денес се уверив дека сум у голема заблуда. Сакам само да ми кажете за следно коло дали се враќаат Боатенг и Ибра?
Ибра да, Боа не се знае :)

Помина мечот со Јуве бидна што бидна сега го имаме спорет мене секогаш претешкиот Палермо ако нив ги победиме супер
А уште нема инфо за Аквилани за Боа се предвидува дека ке биде фит за со Палермо
И само да не го казнат Мексес спорет медиумите во Италиа ке има казна за него моментално е во супер форма

Помина мечот со Јуве бидна што бидна сега го имаме спорет мене секогаш претешкиот Палермо ако нив ги победиме супер
А уште нема инфо за Аквилани за Боа се предвидува дека ке биде фит за со Палермо
И само да не го казнат Мексес спорет медиумите во Италиа ке има казна за него моментално е во супер форма
Не знам што е со Аквилани? Демек за Чезена бил спремен ама не го ризикувале, за Јувентус 100% ќе бил спремен, и сеа ни за Палермо да не биде спремен?...
Иначе Палермо се без Балзарети(црвен), Силвестре(повреда) <--- 2-ца главни играчи од нивната одбрана.

За Балзарети видов дека има црвен за Силвестре не видов дека има повреда ако е така супер само сега Миколи ме плаши ахахх како и да е Палермо секогаш игра 100 % со Милан го знаеме Замперини каков е и колку не мрази

Не знам што е со Аквилани? Демек за Чезена бил спремен ама не го ризикувале, за Јувентус 100% ќе бил спремен, и сеа ни за Палермо да не биде спремен?...
Иначе Палермо се без Балзарети(црвен), Силвестре(повреда) <--- 2-ца главни играчи од нивната одбрана.
И Иличич има повреда

Абе ние подобар распоред имаме од овие со кривата линија, ќе кискнат ќе губат до крајов многу ќе видите!

Абе ние подобар распоред имаме од овие со кривата линија, ќе кискнат ќе губат до крајов многу ќе видите!
Тешкото пројде месецов... сеа следуе лесна тура од нареден месец :D

Ароника црвен картон?

Sylvester-Stallone_Judge_l.jpg

Justice is served, следни Јуве :icon_lol:

Тешкото пројде месецов... сеа следуе лесна тура од нареден месец :D
Ние добро се справивме со тешкиот распоред, да видиме сега Јувентус.Единствено Интер најлесен противник им е, другиве потешки се :D

Не игра Иличил!??!?!??!?!?!? ПИШИ 2-КА
Повредил се уште првите 7-8 мин го заменија а по него и Силвестре чим не можеле да издржат до полувреме сигурно е сериозно, а и да играат секако е 2 само помалце голови ќе примат :D
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 00:02 ---
Ние добро се справивме со тешкиот распоред, да видиме сега Јувентус.Единствено Интер најлесен противник им е, другиве потешки се :D
Они се најтешки играат со 8 во одбрана некако ќе извадат бодови :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom