te-ultra
ILLYRIAN
- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 1.930
- Поени од реакции
- 1.100
toa na pirlo vo kupot So KAMATA mu vratiГи извади од патики
toa na pirlo vo kupot So KAMATA mu vratiГи извади од патики
Кога ќе ми текне дека јувенташите се палеа на ‘‘балет‘‘ потегот на Пирло Ако го има и моментот кога Барзаљи лазеше како бебето од baby‘s day out ставете го ...Ги извади од патики
Брат стварно за греота се, ја мислев дека има барем некој асален ама денес се уверив дека сум у голема заблуда. Сакам само да ми кажете за следно коло дали се враќаат Боатенг и Ибра?Јас за такви ги мислев поголемиот дел од фановите на Арсенал ама тие за овие се злато.Уште кога ќе видиш дека ЧИСТ гол споредуваат со ОФСАЈД ситуација се ќе ти стане јасно.
Ибра да, Боа не се знаеБрат стварно за греота се, ја мислев дека има барем некој асален ама денес се уверив дека сум у голема заблуда. Сакам само да ми кажете за следно коло дали се враќаат Боатенг и Ибра?
Имаше уште неколку добри пробиви овде само еден стаеле... партал ги праеше цела одбрана!Ги извади од патики
Не знам што е со Аквилани? Демек за Чезена бил спремен ама не го ризикувале, за Јувентус 100% ќе бил спремен, и сеа ни за Палермо да не биде спремен?...Помина мечот со Јуве бидна што бидна сега го имаме спорет мене секогаш претешкиот Палермо ако нив ги победиме супер
А уште нема инфо за Аквилани за Боа се предвидува дека ке биде фит за со Палермо
И само да не го казнат Мексес спорет медиумите во Италиа ке има казна за него моментално е во супер форма
И Иличич има повредаНе знам што е со Аквилани? Демек за Чезена бил спремен ама не го ризикувале, за Јувентус 100% ќе бил спремен, и сеа ни за Палермо да не биде спремен?...
Иначе Палермо се без Балзарети(црвен), Силвестре(повреда) <--- 2-ца главни играчи од нивната одбрана.
Не игра Иличил!??!?!??!?!?!? ПИШИ 2-КАИ Иличич има повреда
Тешкото пројде месецов... сеа следуе лесна тура од нареден месецАбе ние подобар распоред имаме од овие со кривата линија, ќе кискнат ќе губат до крајов многу ќе видите!
Ние добро се справивме со тешкиот распоред, да видиме сега Јувентус.Единствено Интер најлесен противник им е, другиве потешки сеТешкото пројде месецов... сеа следуе лесна тура од нареден месец
Повредил се уште првите 7-8 мин го заменија а по него и Силвестре чим не можеле да издржат до полувреме сигурно е сериозно, а и да играат секако е 2 само помалце голови ќе приматНе игра Иличил!??!?!??!?!?!? ПИШИ 2-КА
Они се најтешки играат со 8 во одбрана некако ќе извадат бодовиНие добро се справивме со тешкиот распоред, да видиме сега Јувентус.Единствено Интер најлесен противник им е, другиве потешки се