Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
:icon_mrgr: Тебе ќе те барам кога ќе изгубите,немој после да се криеш,ок? :)
Нема зашто да се кријам,топка е се врти,тепаме ние,утре вие,фудбал е тоа,бар јас кога губам признавам за разлика од вас.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.662
Да да неутрално си го гледал дербито за титулата на твојот тим. Исто неутрално ти стои АНТИ ЈУВЕНТАШ во тајтлот :pos:
Стварно срамота ејјј, 60 минути изиграле лошо, срамота е да освојат титула иако немаат пораз 24 меча СРАМОТА!
Чисто информативно ме интересира зошто бараш ондак итула по вашите 90 минути во Торино? :oops:
хахахахаха како може да си тако тетрапак објасни ми? За Интер сум бе, гледај го аватарот и ќе ти стане јасно. Не сум нездрав да игра мојот тим а јас неутрален да бидам. Значи ти кажуам реално, еве ќе спомнам и тука, Интер е слаб сезонава и тоа премногу, никој не го порекнува тоа, ама Јуве со ништо не заслужи да победи вчера, башка и Милан беше оштетен од судиите.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Балзарети изде црвен значи нема да игра со Милан а Ибра ќе може слободно да се шета по левата страна :pos::D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.321
хахахахаха како може да си тако тетрапак објасни ми? За Интер сум бе, гледај го аватарот и ќе ти стане јасно. Не сум нездрав да игра мојот тим а јас неутрален да бидам. Значи ти кажуам реално, еве ќе спомнам и тука, Интер е слаб сезонава и тоа премногу, никој не го порекнува тоа, ама Јуве со ништо не заслужи да победи вчера, башка и Милан беше оштетен од судиите.
Само Коби го забележав на сликата, не загледав поубаво, али со тајтлот сам си кажуваш кон што си терал вчера иако си гледал неутрално :icon_mrgr:
А рече ли некој дека вчера сме одиграле добро?
Али сите пресудија дека со тие 65 минути Јуве не заслужува титула.
Ако е така, Милан по првиот меч во Торино требаше да се повлече од првенството.
Јуве не игра воопшто слабо годинава, а доказ се бројот на порази :)
Правиме многу шанси во секој меч, за жал малку се реализираат а и судиите ни скратија полно бодови во другите мечеви кои завршуваа нерешено. Плус федерацијата дозволи мечот со Наполи да се игра кога им одговара на нив, пошто реално да се играше во вистинскиот термин ќе ги отворевме како црква во недела. Сите видовме дека нема ни најмали услови да се одложи тој меч.
Јуве госдинава игра шампионски, а вие само плачете како сме играле слабо. Еден не излезе да каѓже нешто реално. Само плачет и плачете.
Првенството е долго, Милан има полесни утакмици, посилен состав, ама они играат и во Европа, а ние сме фокусирани само на првенството и купот.

Кога сме веќе кај шансите, пошто гледам се посравте околу тоа колку шанси сте имале, вчера и двата тима имаа ист број на шанси, само што оние на Јуве дојдоа во последните минути:)
На цел меч Милан немаше акција како онаа кога утна Кваљарела.

Само да се плачело, судиите вака-онака, Јуве местел. Да местевме, ќе би го признае голот на Матри, Мунтари ќе добиеше заслужен црвен откако без топка изведуваше кик-бокс удари, Видал ќе поминеше со жолт, и уште сто компензирани фаули ќе беа во наша корист.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Синоќа да Јуве не заслужи да победи и нема што да се коментира по натмау, на дали за еден натпревар јувентус што изиграл лошо не заслужува титула да земат? Ако е за така Милан ниту едно Дерби до сега не доби ако се рачуна више она дерби со Удине тоа е друго!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.529
Поени од реакции
10.231
Е голема работа заврши црвениот картон :) не е ова ракомет па да искористиме играч повеќе во последните 2 минути од натпреварот:pos: за мене уште е рано ништо не се знае, факт е дека нас ни фалеа голем број повредени играчи мада не се ни забележа баш многу, борбено играа се трудеа, јас сум задоволен од прикажаното, на 2-0 сосема на друг начин ќе се одвиваше натпреварот, но и Јуве да излезеше со Матри и Вучиниќ, а не Бориело и Кваљарела ќе беше многу заебано. Како и да е вчерашниот натпревар треба да им биде и мотив да стегнат заби и максимално да изиграат до крајот, па најдобриот нека биде и шампион на Италија :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Какви идиотчиња се ова навивачиве на Јувентус.
Јас за такви ги мислев поголемиот дел од фановите на Арсенал ама тие за овие се злато.Уште кога ќе видиш дека ЧИСТ гол споредуваат со ОФСАЈД ситуација се ќе ти стане јасно.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Bas ova mu trebase na Milan,sudiska nepravda..kontrola na igra so polu B sostav..Motivacija do kraj da dokazat deka Kalcoto se osvojuva so Pobedi a ne so 11 nereseni (podobro 5 pobedi i 2 poraza nego 3 pobedi i 4 nereseni)..ako do sega ne bev ubeden deka moze da osvoime prventsvo sega sum 1000 % osvojuvame

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ja сум чул, но сум го гледал Гуидети, детето е позајмено у Холандија од Манчестер Сити ( изглеа Раиола му е агент) и прави парче, има 4 хет трика дадено у првата полусезона, играч налик на Ибра само не е толку технички поткован, можам слободно да кажем на негови години некоја си малку подобра верзија на Един Џеко !!

бел бумбар :)
Медиумите го напумпаа со споредбите со Ибрахимович пошо е Швеѓањец и игра во Холандија (Феенорд) друга споредна со него никаква, нит игра, нит стил нит наликува на него.Се дигна многу фама поради тие хет-трика.
Детево е така тркач како да кажам, знае да пробие одбрана, има добро чуство за гол сака и да дрибла.
Значи добар е и тоа како ама Ел Шарави е подобар верујте, ќе се докаже тоа за некоја година.

Kajgana Shop

На врв Bottom