хахахахаха како може да си тако тетрапак објасни ми? За Интер сум бе, гледај го аватарот и ќе ти стане јасно. Не сум нездрав да игра мојот тим а јас неутрален да бидам. Значи ти кажуам реално, еве ќе спомнам и тука, Интер е слаб сезонава и тоа премногу, никој не го порекнува тоа, ама Јуве со ништо не заслужи да победи вчера, башка и Милан беше оштетен од судиите.
Само Коби го забележав на сликата, не загледав поубаво, али со тајтлот сам си кажуваш кон што си терал вчера иако си гледал неутрално
А рече ли некој дека вчера сме одиграле добро?
Али сите пресудија дека со тие 65 минути Јуве не заслужува титула.
Ако е така, Милан по првиот меч во Торино требаше да се повлече од првенството.
Јуве не игра воопшто слабо годинава, а доказ се бројот на порази
Правиме многу шанси во секој меч, за жал малку се реализираат а и судиите ни скратија полно бодови во другите мечеви кои завршуваа нерешено. Плус федерацијата дозволи мечот со Наполи да се игра кога им одговара на нив, пошто реално да се играше во вистинскиот термин ќе ги отворевме како црква во недела. Сите видовме дека нема ни најмали услови да се одложи тој меч.
Јуве госдинава игра шампионски, а вие само плачете како сме играле слабо. Еден не излезе да каѓже нешто реално. Само плачет и плачете.
Првенството е долго, Милан има полесни утакмици, посилен состав, ама они играат и во Европа, а ние сме фокусирани само на првенството и купот.
Кога сме веќе кај шансите, пошто гледам се посравте околу тоа колку шанси сте имале, вчера и двата тима имаа ист број на шанси, само што оние на Јуве дојдоа во последните минути
На цел меч Милан немаше акција како онаа кога утна Кваљарела.
Само да се плачело, судиите вака-онака, Јуве местел. Да местевме, ќе би го признае голот на Матри, Мунтари ќе добиеше заслужен црвен откако без топка изведуваше кик-бокс удари, Видал ќе поминеше со жолт, и уште сто компензирани фаули ќе беа во наша корист.