Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Повелеле

Зашто побогу го игра првиот тим со Викторија факинг Плзен, у Недеља со Јуве играмо, барем Ибра и Неста на клупа да беа, па ако треба Ибра да влезе у второ ?!

Очекува сигурно брзо водство и после да ги вади :)

Искрено најдобро издание оваа сезона,можевме минимум 3-0 да водевме да имавме малце срека...али не е лошо..фалеше Ибра ..

Абе па и вие што се чудите, Чех им е на гол :icon_lol:. Во случај да заврши со овој резултат јас деновиве ќе се тешам со highlights од натпреварот

Повеќе од очигледно е дека со Ибра играта е многу подобра, повеќето од полувремето доминираат ама нејќе да влезе и нејќе... како и да е со исто темпо во второ и нема кај да бегаат, не гледам Плзен како може да го загрози голот на Абиати освен од контри од која и имаа доста добра шанса ама ете среќа промаши тој капитенот нивен.

Нема везе добро игра Анте.

па добро игра во одбрана кога овие половина не поминаа, добро спречи една контра во "fuck yeah" стил ама во главно немаше многу работа... во напад е ок

Анте го реди пред здрави Таиво и Замброта...:tapp:

Она што ме нервира е тоа што немаме никаква организација на играта, Сидорф игра добро ама неможе сам, Емануелсон не е таков тип на играч а игра на позиција што треба да ги поврзува напаѓачите.. Ван Бомел е дупка, тотално оф форма е мора да излезе, ај што не знае да додаде еден куп топки изгуби, туку и топка незнае да земе, кажав и претходно ќе кажам и сеа овој Ван Бомел не е ни 1% од тој лани. Да сум на местото на Алегри сега во второ би го уфрлил Аквилани, итоа баш на местото на Ван Бомел, па да бидеме со онаа формација како со Пирло на времето.. друга опција е место Еманулсон ии да игра зад напаѓачите, али така ќе изгубиме на брзина.

Ајде нека тргне еднаш маме му ебам !

Она што ме нервира е тоа што немаме никаква организација на играта, Сидорф игра добро ама неможе сам, Емануелсон не е таков тип на играч а игра на позиција што треба да ги поврзува напаѓачите.. Ван Бомел е дупка, тотално оф форма е мора да излезе, ај што не знае да додаде еден куп топки изгуби, туку и топка незнае да земе, кажав и претходно ќе кажам и сеа овој Ван Бомел не е ни 1% од тој лани. Да сум на местото на Алегри сега во второ би го уфрлил Аквилани, итоа баш на местото на Ван Бомел, па да бидеме со онаа формација како со Пирло на времето.. друга опција е место Еманулсон ии да игра зад напаѓачите, али така ќе изгубиме на брзина.

Ајде нека тргне еднаш маме му ебам !
Мислиш да играме против нивни контри без деструктивец?
Или мислисНончерино да ја земе улогата на Бомел.

^ Ночерино што е ?

Исто како што можевме да играме со Пирло:

-------Пирло--------
Гатузо ---- Сидорф

Сега место Гатузо, тука е Ночерино и место Пирло, Аквилани.
Башка и Аквилани е побрз него што беше Пирло. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom