Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пријатели ве замолувам кој ќе налета нека постира линк од athdne.net за да ја пратиме Милан дека на тв ќе ја нема...ве молам кој може нека го остави...

Не е пробелмот тоа да ли е одморен или не, туку колку е match-fit... Ако не е спремен целосно, нема да стартува изгледа..

Боље да игра 1 полувреме и да направиме водство него да губиме и он да влезе за да ја сврти ...

Алегри ги има :pos:

Инаку вечер очекувам да губиме прво полувреме (местена) и да ни дадат еден гол насакајки, а после да ги наполниме со 2-3 гола минимум ..
епа ај ќе ја изиграм 2-1 за 100ка :)

Алегри ги има :pos:

Инаку вечер очекувам да губиме прво полувреме (местена) и да ни дадат еден гол насакајки, а после да ги наполниме со 2-3 гола минимум ..
Од многу мислење глава боли ... ! ке вииш бе ке тепаме сигурно 1 у 1 ке биде ваа ... !!

епа ај ќе ја изиграм 2-1 за 100ка :)

Пробај си ја среќата.. и ја ќе ставев али веќе пишав друго а повеќе од ова не ми се дава.. иако имам некое предчуство ..

Како членов погоре што пишува/типува 1-1 како ќе паѓаат иначе ако не ја наместиме за кладилници:D

Официјална формација

Abbiati, Abate, Nesta, T.Silva, Antonini ; Nocerino, Seedorf, Van Bomel ; Emanuelson ; Ibrahimovic, Cassano

Официјална формација

Abbiati, Abate, Nesta, T.Silva, Antonini ; Nocerino, Seedorf, Van Bomel ; Emanuelson ; Ibrahimovic, Cassano

Да не ги снајде само иста судбина како пред 2 години против Цирих, а се некако така ми мириса ...

Пробај си ја среќата.. и ја ќе ставев али веќе пишав друго а повеќе од ова не ми се дава.. иако имам некое предчуство ..

Како членов погоре што пишува/типува 1-1 како ќе паѓаат иначе ако не ја наместиме за кладилници:D
MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, van Bommel, Aquilani; Seedorf; Cassano, IBRAHIMOVIC ♥ M. Allegri !! Мајц .. :D

156323_154896377889217_101007776611411_277322_5205784_n.jpg

(y)

Официјална формација

Со Антонини во игра Алегри веќе ја прочита тактиката на Плзен, ќе напаѓаат по нивната десна страна.

images

Пријатели ве замолувам кој ќе налета нека постира линк од athdne.net за да ја пратиме Милан дека на тв ќе ја нема...ве молам кој може нека го остави...

Повелеле

Зашто побогу го игра првиот тим со Викторија факинг Плзен, у Недеља со Јуве играмо, барем Ибра и Неста на клупа да беа, па ако треба Ибра да влезе у второ ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom