Stallion
Папион __ •°
- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 1.150
- Поени од реакции
- 913
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повелеле
Зашто побогу го игра првиот тим со Викторија факинг Плзен, у Недеља со Јуве играмо, барем Ибра и Неста на клупа да беа, па ако треба Ибра да влезе у второ ?!
Боље да игра 1 полувреме и да направиме водство него да губиме и он да влезе за да ја сврти ...
Нема везе добро игра Анте.
Нема везе добро игра Анте.Анте го реди пред здрави Таиво и Замброта...![]()
Мислиш да играме против нивни контри без деструктивец?Нема везе добро игра Анте.
Она што ме нервира е тоа што немаме никаква организација на играта, Сидорф игра добро ама неможе сам, Емануелсон не е таков тип на играч а игра на позиција што треба да ги поврзува напаѓачите.. Ван Бомел е дупка, тотално оф форма е мора да излезе, ај што не знае да додаде еден куп топки изгуби, туку и топка незнае да земе, кажав и претходно ќе кажам и сеа овој Ван Бомел не е ни 1% од тој лани. Да сум на местото на Алегри сега во второ би го уфрлил Аквилани, итоа баш на местото на Ван Бомел, па да бидеме со онаа формација како со Пирло на времето.. друга опција е место Еманулсон ии да игра зад напаѓачите, али така ќе изгубиме на брзина.
Ајде нека тргне еднаш маме му ебам !