Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
INJURY LIST: Bonera, Mexes, Boateng, Flamini, Ambrosini, Kingsley Boateng, Pato, Gattuso, Robinho, Zlatan
Шо е многу - многу е!
Нека бегаат напред додека не се вратиле Ибра и компанија.

EL SHAARAWY: "Pippo gives me a lot of advices

Повредава на Пато - ништо ново ..утре ќе се знае колку точно ќе отсуствува.

Еве глупаку се виде вечерва колку е јак "твојот" Аквилани,неможеш да очекуваш од играч кој му бил резерва на Сисоко(Јувентус) и Лукус во Ливерпул,играч кој имал 4,5 тешки повреди во кариера да ти подигне ниво на игра...он е добар играч за клупа али за прв тим никако.
И фала богу конечно зедовме млад и надежен играч од кој може да се очекува да биде наш главен играч за некоја година.

Пополека со навредите преку тастатура ако веќе пишуваш биди прстиоен и културен а ако веќе сакаш да бидеш мангуп ќе ти дадам лични информации па да видам колку си јак очи во очи, а се додека пишуваш преку тастатура биди пристојно дете и не туку галами.

А тој Аквилани не може туку така да блесне од еднаш, јас само имам верба во него и верувам дека ќе направи разлика кога ќе биде најпотребно затоа што му се потребни минути а и време да се адаптира на се околу него сеуште не е влезен ни во потребната кондициона спремност за да изигра еден натпревар како што треба ( а се тоа си бара време месец - два па ондак ќе судиме ) и страшно ме живцираат такви деришта како тебе кога нарекуваат некого " просек " а чоекот има магични нозе што се надевам дека ќе проработат повторно и таа магија што ја очекуваш ти за неколку години од некого јас очекувам да ја видам токму оваа година од Аквилани и веруем дека е способен за тоа. А од такви фанови на Милан што доаѓаат тука и плукаат по пола тим ми е дојдено преку тулето.

Пополека со навредите преку тастатура ако веќе пишуваш биди прстиоен и културен а ако веќе сакаш да бидеш мангуп ќе ти дадам лични информации па да видам колку си јак очи во очи, а се додека пишуваш преку тастатура биди пристојно дете и не туку галами.

А тој Аквилани не може туку така да блесне од еднаш, јас само имам верба во него и верувам дека ќе направи разлика кога ќе биде најпотребно затоа што му се потребни минути а и време да се адаптира на се околу него сеуште не е влезен ни во потребната кондициона спремност за да изигра еден натпревар како што треба ( а се тоа си бара време месец - два па ондак ќе судиме ) и страшно ме живцираат такви деришта како тебе кога нарекуваат некого " просек " а чоекот има магични нозе што се надевам дека ќе проработат повторно и таа магија што ја очекуваш ти за неколку години од некого јас очекувам да ја видам токму оваа година од Аквилани и веруем дека е способен за тоа. А од такви фанови на Милан што доаѓаат тука и плукаат по пола тим ми е дојдено преку тулето.

Аквилани има потенцијал,талент,дарба да биде новиот Пирло но после толку години колку што го следев после неговото време во Рома детето мислам дека нема да го постигни својот потенцијал. Во Рома беше едноставно неверојатен. Повредите едноставно го спречија да прерасен во онаков играч каков што сите очекуваја во Италија. Mожеби имаме уште еден Доменико Морфео и мислам дека така ке испадне баш ми е криво за него имав толку надежи лани за него во Јувентус и го засакав како личност и играч но тоа е тоа. Но сепак со среќа нека му е се надевам ке се накрене и ке се врати бар пола од тоа што беше во Рома

позз .

Аквилани има потенцијал,талент,дарба да биде новиот Пирло но после толку години колку што го следев после неговото време во Рома детето мислам дека нема да го постигни својот потенцијал. Во Рома беше едноставно неверојатен. Повредите едноставно го спречија да прерасен во онаков играч каков што сите очекуваја во Италија. Mожеби имаме уште еден Доменико Морфео и мислам дека така ке испадне баш ми е криво за него имав толку надежи лани за него во Јувентус и го засакав како личност и играч но тоа е тоа. Но сепак со среќа нека му е се надевам ке се накрене и ке се врати бар пола од тоа што беше во Рома

позз .

Значи воопшто не оспорувам дека Аквилани имаше еден голем знак СТОП во неговата кариера со повредите и не го исполни она што сите го очекуваа од него, затоа што само кога ќе ми текне како кур си играше со Реал Мадрид и на двата натпревара и во Рим и во Мадрид пред 3 години страва од играч .. Него муабетот ми е се надевам дека ќе успее да се врати бар 80 % од тоа што го играше во Рома затоа што тој кошмар што го снајде во Ливерпул сака и он лично да го заборави и да се пресели во нов " дом " за тоа многу повеќе сакав да потпишат со него, него вака што напраја со позајмницава али ај што е тука е , за да може да се чуствува дека има нов дома и дека е во место каде што е сакан и пополека месец по месец да успее да ја врати формата каква што му доликува, без да се чуствува притисок дека ако не се покаже како што треба на крај во мај експресно ќе биде вратен во Англија ( и искрено мислам најголема пречка во Јуве му беше оваа омисла дека треба да се врати назад во Ливерпул , искрено мислам дека таа помисла го боде во глава и му пречи да го оствари максимумот но се надевам дека не сум во право ), но ете времето останува да покаже што ќе биде јас искрено верувам дека ќе успее да се врати на она дереџе на кое што му доликува.

Исусе ебано Христе ми се смачи веќе од повредиве на Пато!

Колку ми фали Робињо само, можеби промашува добри шанси ама барем со него ИМАМЕ шанси а не само безефикасно кружење околу 16 како ракометари да се. Можеби имаме проблеми со повредени и се тоа ама овие што излегоа на терен во прво не пристапија машки да превземат иницијатива па мора да му ебам мајката уште победа немаме! Ае во второ после голот се крена доста темпото и баш тогаш требаше Инзаги во игра кога Касано уште имаше сили да му пушти некоја топка, после едвај одеше и се изгуби тотално. И лани исто имаше бледи партии ама тука беше Ибра да реши натпревар со еден потег, да се надеваме дека од повредава што побрзо ќе влезе во форма а и останативе да се вратат да земеме некоја победа зошто вака не бива. Ночерино е земен како замена за Фламини и до сега и повеќе од достојно го заменува, не може да барате од него да кине контри позади и да брка играчи плус напред голови да дава. Фараонот напред со Ибра и Робињо мислам дека е добитната комбинација.
Страшна комбинација Ибра и Робињо а позади Ел Шарави ама по услов лево да е Емануелсон затоа шо е побрз а центар Аквилани, Ван Бомел почна да забегува оваа сезона.:D

Силва денес прави 27 години па нека му е среќен роденденот.
Остаре и овој ... :D

Пато ја пропушта Чезена сигурно, а колку ќе одсуствува не се знае уште, денеска треба да има подетални прегледи !!

Ако не се врати Ибра Муту ќе не ебе :pos:

Ни требаат Гансо и Балотели у Јануар едно чудо !

И после кога ќе ги прочитам овие од фан клуб Јувентус да се жалат на повреди, не знам дали да плачам или да се смеам!? Што се случува во Миланело, па нели имаме и најсовремена лабораторија (каде што се соберени одлични доктори), како ја викаат МланЛАБ, најдобри кондициски тренери, а не убија мускулни повреди. Минатата година, кога освоивме титула имавме еден период каде не можевме да собереме четири играчи за во средина, море не можевме ни три. Алегри се зафркаваше дека не фатил мускулен вирус... Сега уште не ни почна саглам сезоната, а постојано некој се повредува. Берлускони нека го викне Папата да дојде да прочита некоја молитва таму, можеби ќе престанат да се повредуваат. :)

923-facepalm.gif

Сакаш да кажеш дека Боатенг е подобар од Касано ?? LOL :D

Fail of the century,немој вакви киксови молим те и ако со ова сакаш да ми кажеш дека пратиш фудбал...:LOL:
Де ај молим те кажи шо е кикс,и по шо заклучуваш кој прати фудбал а кој не? По бројот на постовите ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom