Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Abe alooooo site so pisuvate Kasano drvo,Kasano ne igra pratite fudbal ili onaka kolku da se pise nesto ??? Kasano e podobar igrac od Akvilani Boateng i El Sharawy zaedno.Ako voopsto nekoj zabelezal najmnogu asistencii ima ovaa sezona,za razlika od Pato i Ibrahimovic TRCA I SE BORI za sekoja topka,pomaga vo defanziva,a za negovata dobra forma potvrduvaat i komentarite na italijanskiot selektot Cezare Prandeli. A inaku Napoli izgubi a i Juve nereseno igrase,znaci protivnicite za titulata nemaat kojznae kolkava prednost. Igravme so jaki ekipi do sega i toa bez pola prv tim (Lazio,Barselona,Napoli,Udineze). Ce dojdat poslabi ekipi i ce se oporavat prvotimcite i se ce dojde na mesto.

923-facepalm.gif

Abe alooooo site so pisuvate Kasano drvo,Kasano ne igra pratite fudbal ili onaka kolku da se pise nesto ??? Kasano e podobar igrac od Akvilani Boateng i El Sharawy zaedno.Ako voopsto nekoj zabelezal najmnogu asistencii ima ovaa sezona,za razlika od Pato i Ibrahimovic TRCA I SE BORI za sekoja topka,pomaga vo defanziva,a za negovata dobra forma potvrduvaat i komentarite na italijanskiot selektot Cezare Prandeli. A inaku Napoli izgubi a i Juve nereseno igrase,znaci protivnicite za titulata nemaat kojznae kolkava prednost. Igravme so jaki ekipi do sega i toa bez pola prv tim (Lazio,Barselona,Napoli,Udineze). Ce dojdat poslabi ekipi i ce se oporavat prvotimcite i se ce dojde na mesto.

Fail of the century,немој вакви киксови молим те и ако со ова сакаш да ми кажеш дека пратиш фудбал...:LOL:

Глеајте на посветлата страна Наполо изгуби !!

Иначе ја не се изнервирав многу на утакмицава освен со Абиати кој после сосема солидно се извади за киксот. Но штетата беше направена !!

Ако се иземе утакмицата со Барса Пипо за 5 минути направи повеќе него ли Пато за 2 меча, но ај да не ми се нафрлите свите не идем натамо !!

Почеток на сезона е, имамо тежок распоред, многу потежок од тој на Интер а имамо исто бодови, Наполи ко што глеам пак нема муда за Титула, екипа има да се разберемо, но нема муда !!

Јуве со изнакупенине просеци не го ни рачунам, така да не ни пишувајте овде дека кикснале !!!

Нејсе Удинезе редовно ни праел проблеми, Наполи 3 шута 3 гола ни даде , једино со Лацио го сметам тоа као кикс некој си, и све ова со пола тим !!
Нека се врата повредениве ќе видимо до кај смо и што смо, а кој ќе го нагмечимо Јуве ќе се види силата на Милан сезонава !!

И кажите му на Бранко уште еднаш ни да не помислил дека Алегри ќе биде избркан, момчето има кредит за наредни 3 сезони минимуН !

Почеток на сезона е, имамо тежок распоред, многу потежок од тој на Интер а имамо исто бодови, Наполи ко што глеам пак нема муда за Титула, екипа има да се разберемо, но нема муда !!

Интер има бод ние два :D

Глеајте на посветлата страна Наполо изгуби !!

Иначе ја не се изнервирав многу на утакмицава освен со Абиати кој после сосема солидно се извади за киксот. Но штетата беше направена !!

Ако се иземе утакмицата со Барса Пипо за 5 минути направи повеќе него ли Пато за 2 меча, но ај да не ми се нафрлите свите не идем натамо !!

Јуве со изнакупенине просеци не го ни рачунам, така да не ни пишувајте овде дека кикснале !!!

Нејсе Удинезе редовно ни праел проблеми, Наполи 3 шута 3 гола ни даде , једино со Лацио го сметам тоа као кикс некој си, и све ова со пола тим !!
Нека се врата повредениве ќе видимо до кај смо и што смо, а кој ќе го нагмечимо Јуве ќе се види силата на Милан сезонава !!

И кажите му на Бранко уште еднаш ни да не помислил дека Алегри ќе биде избркан, момчето има кредит за наредни 3 сезони минимуН !

Кај си бе Марли се изгуби јеботе,иначе Бранко не е добар со мозокот го докажа тоа неколку пати :icon_lol:

Гледам дека некој дефинивного сака Милан само кога победува. Да победеа вечер ќе викавте дека се најјаки на свет со секакви признанија ќе ги наградевте. Овај бил дрво онај бил овоа оноа. Ваква селиџиска игра од Удинезе со 8-9 играчи во одбрана и 70% посед на топка за Милан не може змија да помине а не играч и да даде гол. Јас сум задоволен затоа шо цело време ги држевме пред голо како некој си терористи врз некој бунќер, малку се отворија и одма Ел Шарави даде гол ако е за таква игра слободно следната ќе им ја дадеме Х и да не се мачат да кружат само околу голо. Лани се до 7-8 коло бевме вака потоа следуваа киксови на оние што беа пред нас ( а сега тоа се случува порано ) после 15-16 коло бевме 1 така да без замарање и навредување на екипата затоа шо имаме тежок распорд на почеток и поведени играчи. ;) Следно коло очекувајте кикс на екипите од горниот дел на табелата :) а секако победа на Милан со Чезена :)
ПС. Зашо Абиати имаше залепено над окото Алегри да не го тепал за време на паузата? :eek:
a zs zeladziska neli i mie so barsa taka igravme ili to se zaboravat samo koga igraat protiv nas taka togas ne e fer a koga nie pravime bukner togas toa e sosema normalno ma daj ne mi se praj strateg

a zs zeladziska neli i mie so barsa taka igravme ili to se zaboravat samo koga igraat protiv nas taka togas ne e fer a koga nie pravime bukner togas toa e sosema normalno ma daj ne mi se praj strateg
Селиџиска затоа шо сакаат титула а играат дефанзивно, прават се јаки овоа оноа. Секоја екипа играе така со Барселона не само Милан. Јас за тебе сум професионален стратег ако не си знајал и уопште ако ме знаеш ќе сменеш мислење и ќе бараш совети ;)

треба малце форсирање...

После фотката со Бонера Сидорф омнителен е у пм,Шарави дава гол овој за ГЗЗ го фаќа :pos:
Забегуваме :D
--- надополнето: Sep 21, 2011 10:40 PM ---
Пс.Мислам дека треба сите да се согледаме на Фан клуб Интер последниве денови читам и неможм да се вратам од смеење,дечките стварно знаат да поднеат пораз респкт за нивните конверзации! :) ;)

Исусе ебано Христе ми се смачи веќе од повредиве на Пато!

Колку ми фали Робињо само, можеби промашува добри шанси ама барем со него ИМАМЕ шанси а не само безефикасно кружење околу 16 како ракометари да се. Можеби имаме проблеми со повредени и се тоа ама овие што излегоа на терен во прво не пристапија машки да превземат иницијатива па мора да му ебам мајката уште победа немаме! Ае во второ после голот се крена доста темпото и баш тогаш требаше Инзаги во игра кога Касано уште имаше сили да му пушти некоја топка, после едвај одеше и се изгуби тотално. И лани исто имаше бледи партии ама тука беше Ибра да реши натпревар со еден потег, да се надеваме дека од повредава што побрзо ќе влезе во форма а и останативе да се вратат да земеме некоја победа зошто вака не бива. Ночерино е земен како замена за Фламини и до сега и повеќе од достојно го заменува, не може да барате од него да кине контри позади и да брка играчи плус напред голови да дава. Фараонот напред со Ибра и Робињо мислам дека е добитната комбинација.

Добро не се нервирајте го, го имаме Ибра... Ибра, лигашка титула, секоја година по ред, ви текнува? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom