Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Незнам како си пишал ама ако не си за Милан барем не мора да пишуваш туука ! Имаш фан клубови таму пишувај си !! Ме нервираш, баш како оној пред некој саат што пишал да им се урнел авионот на Милан... ! Ако е за Јуве, имате фан клуб, Барса исто има фан клуб немора да пишувате тука... !

Тоа е тоа !

Незнам како си пишал ама ако не си за Милан барем не мора да пишуваш туука ! Имаш фан клубови таму пишувај си !! Ме нервираш, баш како оној пред некој саат што пишал да им се урнел авионот на Милан... ! Ако е за Јуве, имате фан клуб, Барса исто има фан клуб немора да пишувате тука... !

Тоа е тоа !
За Милан е... :tapp:

Читам и се чудам колку глупи луѓе се регистрирале на овој форум , немаше вакви бе од кај никнаа ? :eek:

Утре мислам дека ќе видиме еден солиден Милан којшто достојно ќе се спротистави на Барса. Многу е важно да се затворат сите потенцијални дупки односно Абате и левиот бек (кој и да е) да не одат многу напред туку да внимаваат на утрчувања и слично. Во однос на нападот треба да се сконцентрираат на контра напади бидејќи Пато е брз и вешт во такви ситуации. Се на се мислам дека би можеле да извлечеме нерешен резултат. Прогноза 1-1.

п.с.
Колку е просечната возраст на форумџиите во фан клуб милан? Секоја втора страна е со меѓусебни препукувања.

Тоа е тоа !

Ај прочитај му мислења и види за кого навива. Да ти нацрта дека е ироничен. Сакав да ти пишам да не се правиш курназ, ама нема да разбереш. Гледај на Марли како на пример, а не да тропаш глупости и да бидеш смешен, и да не речам глуп.

Ибра најверојатно и Наполи ќе ги пропушти. Бар Робињо нека се опорави...

Смирете се малце....Панче ова она, ској втор збор ви е тој Панче....Гледам се само паметни сте сите.Од кај се изнајдовте толку паметни бе дечки?

Ама ајде....Зборувајте за Милан да не се караме, нема ефект !
--- надополнето: Sep 12, 2011 5:33 PM ---
Ибра најверојатно и Наполи ќе ги пропушти. Бар Робињо нека се опорави...
Робињо ќе биде опоравен до тогаш мислам....Не му беше сериозно ништо ! За ибра не се знае колку
е паузира точно?

Те осетив по Росонерска база <3
Така треба само остро со овие како Марли што провоцираат а не се навивачи на Милан !
Хахаха.....Не сваќаш што сум ти пишал погоре, очигледно е !;)

Уште сега ми се вртат во глава статуси, песни со посвета и слики кои ќе ги употребувам ако победиме... а зошто пак да не? Во слична ситуација бевме пред 2 години кога исто така коефициентот беше 7 за нас против Реал Мадрид и со еден Бориело во нападот бев оптимист, а зошто да не сум и сега кога имаме ѕверови играчи.

Постарите навивачи ќе се сетат на оној поништен гол на Шевченко, тоа беа сезони кога Барселона полека се претвораше во Уефалона, па сега редно е да им покажеме кој беше и кој уште е страв и трепет тим во светот.

Тоа е тоа !

Остај ги бе кој ги ебе,Марли е за Интер нека не те дупат:LOL:

Него тешко ќе ви биде без Ибра али би сакал да извадите поволен резултат,да докажеме дека италијанците се уште се сила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom