Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Само Пато сам напред :rolleyes:
Галијани за повредата на Ибра: "Нема да плачеме за тоа.Барселона се

Го знаеме Алегри мора да чува еден напаѓач на клупа.

Најверојатно ќе излезе со формацијата на Анчелоти "Christmas tree"

223801_A_C__Milan.jpg

Ја мислам ова е то :icon_lol:

Ме бендисва ова, сепак со Ибра ќе бевме посилни !

На тренинг ви се повредил Ибра или ??
Мистериозно некако. :)

На тренинг ви се повредил Ибра или ??
Мистериозно некако. :)

Да денес се повредил на тренинг.
--- надополнето: Sep 12, 2011 2:50 PM ---

Сидорф кај Ночерино а таму кај Сидорф треба да биде Касано.Во одбрана ако е спремен Таиво тогаш тој кај Замброта.
п.с Што е со Робињо ?

Ve boli a ??

Ne ste naviknati na povredi , na nisto vie ?? :D

Ajde golema ekipa ste?? a

Ajde igrajte so Bad Boy Cassano hahaha

''Bad Boy'' Cassano како што го нарече е 3х појак од цел јувентус плус не летајте високо не тепавте некој јак ја тепавте Парма ќе видиме за 2-3 кола кој е кој до тогаш можеш да пишуваш фан клуб Јубе за овде не си јбга :icon_lol:
--- надополнето: Sep 12, 2011 3:19 PM ---
Да денес се повредил на тренинг.

Сидорф кај Ночерино а таму кај Сидорф треба да биде Касано.Во одбрана ако е спремен Таиво тогаш тој кај Замброта.
п.с Што е со Робињо ?

Повреден е...

Воа Јубенташиве ама напатени се тепаа прво коло и готово секаде ги има како ќе оди натаму сезонава само ќе ги снемува..

Утре очекувам Алегри да извади еден напаѓач и да им игра пресинг така треба многу трчање со Барса само така мора Боатенг полушпиц и Пато шпиц ако може нешто да направи на контра тука би требало да игра и Сидорф заедно со Таиво кој ако не е спремен нека игра Замброта Антонини е вејка Меси ќе го спобудали.

Да бе мамата, се уплашил да иде у Барселона сигурно !!
Абе Марли што КУР бараш во фан клубов од Милан????АЈ ГОНИ СЕ ТАМУ !!!! Се уплашил ... Незнаеш ни убаво да кажеш...Човекот со сите екипи има играно и сам ги победувал од Барса ќе се плаши !! Дрво едно глупо, три чисти немаш во таа тиквата твоја !

Само Пато сам напред :rolleyes:

Го знаеме Алегри мора да чува еден напаѓач на клупа.

Најверојатно ќе излезе со формацијата на Анчелоти "Christmas tree"

223801_A_C__Milan.jpg

Формацијата на Анчелоти донесе 2 титули во ЛШ а според мене овоа би било најдобро
----------------------Абијати----------------
-------Абате---Неста---Силва----Замброта
-----Аквилании-----Бомел--------Сидорф
----------Боатенг---------------Емануелсон
----------------------Пато------------------

Абе Марли што КУР бараш во фан клубов од Милан????АЈ ГОНИ СЕ ТАМУ !!!! Се уплашил ... Незнаеш ни убаво да кажеш...Човекот со сите екипи има играно и сам ги победувал од Барса ќе се плаши !! Дрво едно глупо, три чисти немаш во таа тиквата твоја !

Абе ти кој си бил мал си бил многу умен па сеа те викаа малоумен ???

Саркастичен бев идиоту нискоинтелгентен !!

@Born To Be Rossonero
Друже жити се прибери се, испаѓаш смешен. Понов си тука, ама имаше доста падобранци како тебе па ни се смееја сите останати. И кај се фати за Марли, види историја, па оцени што бара во овој фан клуб. Има една српска поговорка "Испеци па реци" немој да излетуваш без потреба.

http://acmilan.com/en/news/show/135932
Below is the list of players called up for the game.
PORTIERI - Abbiati, Amelia, Roma.
DIFENSORI - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
CENTROCAMPISTI - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
ATTACCANTI - Cassano, Ibrahimovic, Pato.

Само чудно ми е шо таиво сидорф и замброта ги има на списокот а горе пишуе : Clarence , zambro and taiwo OFF to BARCELONA ? ?? Што им значи ова ?

Ја мислев Панче е, ама ни он не е олку глуп да му ебем !:icon_lol:
Со цел памет мислеше дека ја озбилно пишав дека Ибра се уплашил ! :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom