Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ve boli a ??

Ne ste naviknati na povredi , na nisto vie ?? :D

Ajde golema ekipa ste?? a

Ajde igrajte so Bad Boy Cassano hahaha
Бар играме,вие кај играте??
Милан да не сум крив што имате морони од лекари,дебилен комплекс кај што тренираат,и што раководството на клубот најми толку дебилен тренер кој очигледно е дека е дрво(за лани зборам)??
Ахх тој галијани доста комлекси ви набил,а ако мислиш дека пирло ќе изигра повеќе од 5 утакмици на ниво сезонава ти си голем оптимист другарче :)

Ама изгледа ќе го јадиме....It is also suggested that Ibrahimovic is in doubt for the game against Napoli as well. As for the Barcelona game, Allegri’s only doubt now is whether to start Antonio Nocerino or Massimo Ambrosini in the midfield.

Остајте го бе и децана се радвед за Нова година пакетче ко ке му купет мама и тато..

Дилема било дали Ночерино или АМбросини да почнат од прва минута ! Ако го одбери Амбро тешко нас... :/

^ Да де, само како што кажав, незнам колку е веродостојно. Но и да не го кажал тоа сигурно го мисли :cool:

^ Да де, само како што кажав, незнам колку е веродостојно. Но и да не го кажал тоа сигурно го мисли :cool:
Така така.... Абе знајте оти претчуството ми се смени?Прво мислев дека ќе победиме сеа не ! HAHAAH :)
P.S точно е ова, сеа читав ! :)

Ај барем сега знаеме кој ќе биде нападот :icon_lol:
Само Пато сам напред :rolleyes:

Го знаеме Алегри мора да чува еден напаѓач на клупа.

Најверојатно ќе излезе со формацијата на Анчелоти "Christmas tree"

223801_A_C__Milan.jpg

Ја мислам ова е то :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom